communication-1

اطلاعات مشتری

رستوران ثامن
product-icon

نوع محصول

فر کامبی 20 طبقه

فر بروج در رستوران ثامن

رستوران ثامن در شهر بابل، بلوار آیت الله طالقانی واقع شده است. منوی متنوع این رستوران شامل اکبر جوجه، انواع کباب ها، خورش ها، غذاهای ایرانی، پیش غذاها، سالادها و نوشیدنی ها به مشتریان ارائه می شود.

یک دستگاه فر کامبی 20 طبقه بروج سرعت و ظرفیت پخت انواع غذاها را در این مجموعه افزایش داده است. غذاهایی نظیر مرغ مجلسی، کباب تابه ای، جوجه کباب و… با استفاده از این دستگاه طبخ می شوند.

ایمنی پرسنل آشپزخانه با فر بروج

یکی از دغدغه های مهم در آشپزخانه های صنعتی، تامین ایمنی پرسنل است. در روش پخت سنتی، آشپز و کمک آشپز همواره در معرض سوختگی با روغن داغ یا آب جوش هستند.

آشپزی که با فر کامبی بروج کار می کند، بر خلاف روش سنتی غوطه وری در روغن در معرض خطر پاشیدن روغن قرار نمی گیرد. بوی روغن سوخته در فضا پخش نمی شود، بنابراین سلامت پرسنل حفظ خواهد شد.

در روش سنتی سرخ کردن مرغ، شنیتسل، ماهی، بادمجان، سیب زمینی و… آشپز باید به طور مداوم بر فرآیند سرخ شدن نظارت کند؛ در صورتی که با پخت این غذاها در فر بروج آشپز با ایمنی کامل، می تواند از زمان خود برای کارهای دیگر استفاده کند.

فر کامبی بروج به صورت ارگونومیک طراحی شده است و هنگام کار با آن فشار و آسیب جسمی به اپراتور وارد نمی شود. برنامه پخت چند مرحله ای آشپز را از خارج کردن سینی ها از فر برای روش های مختلف پخت (گریل، بخارپز و پخت ترکیبی) بی نیاز می کند.

فر بروج با وجود پخت ترکیبی (گردش هوای داغ و بخار به صورت همزمان) طبخ غذاها را به صورت کم روغن یا حتی بدون روغن امکان پذیر می کند. غذاهایی نظیر ماهی، شنیتسل، ناگت، انواع کوکو و کتلت، سیب زمینی خلالی و… که در روش سنتی با غوطه وری در روغن سرخ می شوند، در این دستگاه با مقدار کمی روغن آماده می شوند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *