
اطلاعات مشتری

نوع محصول
فر بروج در کیترینگ ناریجه
آشپزخانه مرکزی کیترینگ ناریجه در شهرک صنعتی نصیرآباد واقع در شهرستان رباط کریم یک دستگاه فر کامبی 20 طبقه بروج را به تجهیزات صنعتی خود اضافه کرده است.
کیترینگ ناریجه در سال 1394 کار خود را آغاز کرد و در حال حاضر با چندین شعبه در سطح شهر و یک آشپزخانه مرکزی مجهز، منوی متنوعی را به مشتریان خود ارائه می کند.
این مجموعه با ارائه طعم اصیل غذای ایرانی و منوی متنوع شامل بیش از 160 مدل غذای ایرانی، فرنگی، فست فود و سالادهای کاملا رژیمی مورد استقبال قابل توجه کارکنان سازمان ها و شرکت ها قرار گرفته است.
فر کامبی بروج، حجم بالای پخت در مدت زمان کمتر
پخت غذاهای گریل با فر کامبی بروج در حجم زیاد انجام می شود. با این روش علاوه بر سلامت غذا به دلیل کاهش مصرف روغن، غذایی با کیفیت در مدت زمان کمتر آماده می شود. زمان برای مجموعه های تهیه غذا از اهمیت بسیاری برخوردار است.
فر کامبی بروج به دلیل برخورداری از سه روش پخت، کنترل هوشمند بخار دوگانه، سیستم کنترل طبقات و حذف فرآیندهای اضافه پخت به میزان قابل توجهی زمان پخت را کاهش می دهد.
فناوری پیشرفته فر کامبی بروج پخت انواع غذاهای بخارپز و غذاهای سرخ کردنی نظیر شنیتسل، ناگت، سیب زمینی خلالی، انواع کوکو و کتلت را با کمترین میزان مصرف روغن با حفظ شکل، رنگ، بافت و مواد مغذی امکان پذیر می کند.















