کانوایر در خط پخت جدید به صورت دو طبقه و از جنس پلی کربنات ساخته شده است. طی مسیر طولانی تر باعث آبگیری بهتر و خنک شدن دانه های برنج شده که افزایش کیفیت پخت را به همراه دارد. پلی کربنات آبگریز است، بنابراین علاوه بر آبگیری بهتر دانه های برنج، شستشوی دستگاه نیز راحت تر انجام می شود.
کانوایر از نوع مدولار، ویژه انتقال مواد غذایی با قطعات کوچک متصلبههم در نظر گرفته شده تا حرکت آن بهویژه در چرخش ها راحت تر باشد.
در صورت خرابی نیاز به بازسازی یا تعویض کل کانوایر نیست و تنها قطعه مورد نظر تعویض می شود.
پخت انواع پلوهای مخلوط مانند عدس پلو، لوبیا پلو، سبزی پلو، باقالی پلو و… و همچنین ماکارونی در خط پخت با استفاده از کانوایر به راحتی انجام می شود.
در این روش، مواد مورد نظر به برنج دانه گیری شده که روی کانوایر در حال حرکت است اضافه می شود تا به ظروف بن ماری جهت دم آوری منتقل شود.
ماکارونی نیز با این روش با کیفیت عالی طبخ می شود.
کانوایر خط پخت جدید برای دستیابی به 3 هدف به صورت دو طبقه با حرکت معکوس طراحی و ساخته شد .