• 021-58723
  • info@boruj.ir
بروج بروج
  • صفحه اصلی
  • محصولات
    • فر کامبی همه منظوره
    • فر قنادی
    • لوازم جانبی فر کامبی
    • خط پخت اتوماتیک
  • خدمات
    • لایو کوکینگ
    • پس از فروش
  • پروژه ها
  • ویدیو ها
    • آشپزی با بروج
    • رویداد ها
  • ارتباط با ما
پایانی بر اتلاف آب و مواد مغذی برنج در طبخ

خط پخت اتوماتیک برنج

خط پخت اتوماتیک برنج با امکان حفظ آب پاتیل برای دفعات بعدی پخت طراحی شده است. این محصول علاوه بر صرفه جویی در مصرف آب، بهبود کیفیت پخت، حفظ مواد مغذی برنج، سرعت و ظرفیت پخت را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد.

تحقیق و توسعه
تحقیق و توسعه
برترین اختراع سال 97
برترین اختراع سال 97
5 ثبت اختراع ملی
5 ثبت اختراع ملی
دانلود کاتالوگ
به ابتکارمان در خط پخت برنج افتخار می‌کنیم

افتخارات و گواهینامه ها

خط پخت اتوماتیک برنج بروج به عنوان خلاقیت نوآورانه از سوی بنیاد ملی نخبگان در سال 1398 معرفی شده است.

همچنین این دستگاه به دلیل حفظ آب مصرفی و مصرف بهینه سوخت، رتبه دوم اختراعات را در سومین جشنواره ملی ابتکارها و اختراع های سوخت و احتراق در سال 1397 کسب کرده است.

تحقیق و توسعه

بروج در راستای رشد و ارتقای سیستم پخت غذای ایرانی، با اولویت سرمایه گذاری در تحقیقات و ایجاد نوآوری های تکنولوژیک در مسیر تحقیق و توسعه (R&D) خط پخت اتوماتیک برنج به دستاوردهای قابل توجهی دست یافته است و توان رقابتی خود را به طور گسترده در داخل و خارج کشور افزایش داده است.

welcome-4
001
002
003
004
005
006
007
قبلی
بعدی

کانوایر دوطبقه

با وجود کانوایر دوطبقه پلی کربنات آبگیری دانه‌های برنج با طی مسیر طولانی تر، بهتر انجام می شود. خنک‌سازی دانه‌های برنج برای توقف فرآیند پخت، جلوگیری از شکسته‌شدن دانه‌ها و ری بیشتر و مسطح کردن تپه برنج از مزایای کانوایر دوطبقه است.

جزئیات بیشتر

حفظ آب پاتیل

یکی از مهم‌ترین مزایای خط پخت برنج بروج، حفظ آب داخل پاتیل با وجود آبکش متحرک است. آب باقی‌مانده در پاتیل به دلیل متد آرام‌پزی پخت برنج، نسبت به روش سنتی نشاسته و نمک کمتری دارد و می‌توان در آن از 3 تا 6 بار عملیات پخت برنج را تکرار کرد.

جزئیات بیشتر

مکانیزم فنی

خط پخت اتوماتیک برنج بروج با وجود طراحی مهندسی پیشرفته، ساخت باکیفیت و قابلیت های کاربردی در پخت انبوه برنج، به طرز چشمگیری در زمان، هزینه ها و میزان برنج مصرفی کسب و کارها، سازمان ها، دانشگاه ها و… صرفه جویی می کند.​

تزریق حباب هوا

در روش اختراعی سیستم تزریق حباب هوا که مالکیت معنوی آن متعلق به شرکت بروج است، آب داخل پاتیل از طریق تزریق حباب هوای سرد بهداشتی متلاطم می‌شود تا دمای آب در طول فرآیند پخت در کل پاتیل یکنواخت باشد.

جزئیات بیشتر

کاهش هزینه ها، فراتر از انتظار !

با قابلیت حفظ آب پاتیل و تزریق حباب این امکان را فراهم آورده تا فرآیند پخت برنج با کمترین هزینه انجام شود . 

توضیحات بیشتر
خط پخت 4 پاتیل
فرآیند پخت برنج

مکانیزه بودن خط پخت برنج بروج علاوه بر زحمت و فشار جسمی اپراتور ها باعث می شود مولفه های بهداشتی در مراحل پخت به خوبی رعایت شود .

01 1
دانه گیری
02

آبکشی برنج

03 3

تخلیه برنج

04 4

دم آوری

مشتریان ما

شرکت بروج با تکیه بر توانمندی متخصصان متعهد خود و در نظر گرفتن نیازهای مشتریان، توانسته محصولات و خدمات خود را به بسیاری از سازمان ها، دانشگاه ها، بیمارستان ها و… ارائه کند.

مشتریان ما، مهم ترین سرمایه بروج

خدمات ما

  • لایو کوکینگ
  • آموزش
  • خدمات پس از فروش
  • فر کامبی بروج
  • خط پخت اتوماتیک برنج
  • لایو کوکینگ
  • پروژه ها
  • آموزش
تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای شرکت بروج محفوظ است