خط پخت اتوماتیک برنج
خط پخت اتوماتیک برنج با امکان حفظ آب پاتیل برای دفعات بعدی پخت طراحی شده است. این محصول علاوه بر صرفه جویی در مصرف آب، بهبود کیفیت پخت، حفظ مواد مغذی برنج، سرعت و ظرفیت پخت را به میزان قابل توجهی افزایش می دهد.
افتخارات و گواهینامه ها
خط پخت اتوماتیک برنج بروج به عنوان خلاقیت نوآورانه از سوی بنیاد ملی نخبگان در سال 1398 معرفی شده است.
همچنین این دستگاه به دلیل حفظ آب مصرفی و مصرف بهینه سوخت، رتبه دوم اختراعات را در سومین جشنواره ملی ابتکارها و اختراع های سوخت و احتراق در سال 1397 کسب کرده است.
بروج در راستای رشد و ارتقای سیستم پخت غذای ایرانی، با اولویت سرمایه گذاری در تحقیقات و ایجاد نوآوری های تکنولوژیک در مسیر تحقیق و توسعه (R&D) خط پخت اتوماتیک برنج به دستاوردهای قابل توجهی دست یافته است و توان رقابتی خود را به طور گسترده در داخل و خارج کشور افزایش داده است.
کانوایر دوطبقه
با وجود کانوایر دوطبقه پلی کربنات آبگیری دانههای برنج با طی مسیر طولانی تر، بهتر انجام می شود. خنکسازی دانههای برنج برای توقف فرآیند پخت، جلوگیری از شکستهشدن دانهها و ری بیشتر و مسطح کردن تپه برنج از مزایای کانوایر دوطبقه است.
حفظ آب پاتیل
یکی از مهمترین مزایای خط پخت برنج بروج، حفظ آب داخل پاتیل با وجود آبکش متحرک است. آب باقیمانده در پاتیل به دلیل متد آرامپزی پخت برنج، نسبت به روش سنتی نشاسته و نمک کمتری دارد و میتوان در آن از 3 تا 6 بار عملیات پخت برنج را تکرار کرد.
مکانیزم فنی
خط پخت اتوماتیک برنج بروج با وجود طراحی مهندسی پیشرفته، ساخت باکیفیت و قابلیت های کاربردی در پخت انبوه برنج، به طرز چشمگیری در زمان، هزینه ها و میزان برنج مصرفی کسب و کارها، سازمان ها، دانشگاه ها و… صرفه جویی می کند.
تزریق حباب هوا
در روش اختراعی سیستم تزریق حباب هوا که مالکیت معنوی آن متعلق به شرکت بروج است، آب داخل پاتیل از طریق تزریق حباب هوای سرد بهداشتی متلاطم میشود تا دمای آب در طول فرآیند پخت در کل پاتیل یکنواخت باشد.
کاهش هزینه ها، فراتر از انتظار !
با قابلیت حفظ آب پاتیل و تزریق حباب این امکان را فراهم آورده تا فرآیند پخت برنج با کمترین هزینه انجام شود .
فرآیند پخت برنج
مکانیزه بودن خط پخت برنج بروج علاوه بر زحمت و فشار جسمی اپراتور ها باعث می شود مولفه های بهداشتی در مراحل پخت به خوبی رعایت شود .