فر کامبی
فر کامبی بروج با ارائه سه روش پخت حرارت خشک، حرارت مرطوب و حرارت ترکیبی، تنها با اشغال یک متر فضا انواع غذای ایرانی، بین الملل، نان، کیک، شیرینی و دسرهای گرم را با بهترین کیفیت پخت می کند.
روش های پخت فر کامبی بروج
فر کامبی یا فر پخت ترکیبی (برگرفته از combination) یک فر همه کاره است که امکان پخت غذا را با گردش هوای داغ، بخار و یا ترکیبی از این دو فراهم می کند.
پنل کنترل هوشمند
یک صفحه لمسی رنگی با کاربری آسان و به زبان فارسی کمک می کند همه تنظیمات دستگاه از برنامه های متنوع پخت گرفته تا میزان حرارت، سرعت فن، زمان، میزان رطوبت و رنگ غذا را تعیین کنید.
غذای سالم
فناوری پخت هوشمند فر کامبی بروج پخت بسیاری از غذاها را به صورت کم روغن ولی خوش طعم و خوش رنگ امکان پذیر می کند.
امکانات فنی فر کامبی بروج
با وجود فناوری پیشرفته و قابلیت های کاربردی، فر کامبی بروج یک سرمایه گذاری بزرگ در آشپزخانه حرفه ای شماست که در زمان و هزینه هایتان صرفه جویی می کند.
شستشو تمام اتومات
در پایان یک روز پرکار در آشپزخانه فقط کافی است دکمه شستشو را لمس کنید تا فر کامبی بروج به طور خودکار خودش را بشوید.
محصولات ما
در میان فرهای کامبی
فر کامبی بروج مزیت های مهمی دارد که برتری آن را نسبت به دستگاه های مشابه اثبات می کند.
با سیستم کنترل طبقات می توان چند منوی غذایی را به طور همزمان به شرط یکسان بودن روش پخت (هوای داغ، بخار، ترکیب هوای داغ و بخار) در طبقات مختلف فر کامبی بروج آماده کرد. با استفاده از این سیستم، غذاها به ترتیب از زمان پخت طولانی تر داخل دستگاه قرار می گیرند، بنابراین تمام غذاها همزمان آماده سرو می شوند.
بخار سه گانه شامل بخار دانه ریز، بخار دانه درشت و بخار ترکیبی در جهان، تنها در فر کامبی بروج به کار رفته است. تنظیم کیفیت و کمیت بخار و میزان ترکیب بخارها بر اساس نوع پخت مواد غذایی با بافتهای مختلف یا انتخاب سرآشپز حرفه ای برای دستیابی به بهترین کیفیت پخت امکان پذیر است.
در پایان یک روز پرکار در آشپزخانه فقط کافی است دکمه شستشو را لمس کنید تا فر کامبی بروج به طور خودکار خودش را بشوید.
سیستم بازیابی پخت (Regenerator) به صورت بازیابی کوتاه و طولانی با حجم و دمای مختلف برای انواع غذاها در فر کامبی بروج در نظر گرفته شده است. این سیستم با امکان پخت مداوم و صرفه جویی در زمان و انرژی، جهت گرمایش مجدد غذاهای از قبل طبخشده و نگهداریشده در سردخانه به فر کامبی بروج افزوده شده است.
مزایای فر کامبی بروج
مناسب برای همه آشپزخانهها
فر کامبی بروج در مدل ها و ظرفیت های مختلف نیاز پخت و پز همه آشپزخانه ها را از آشپزخانه های کوچک گرفته تا ابرآشپزخانه ها تامین می کند .
پخت چند مرحله ای
پخت چند مرحله ای فر کامبی بروج با امکان تعیین دما، نوع پخت، قدرت فن و درصد رطوبت در هر مرحله، انواع غذاها، نان ها و شیرینی ها را با بهترین کیفیت پخت ارائه می کند.
کاربری آسان حتی برای کاربر آموزش ندیده
پنل کنترل هوشمند با وجود صفحه لمسی رنگی و طراحی گرافیک مناسب، کار کردن با فر کامبی بروج را برای همه افراد آسان و مطلوب کرده است.
شستشو با کمترین هزینه
امکان شستشو با مایع شوینده در مقایسه با قرص و رسوب گیری با مواد ارگانیک مانند سرکه سفید علاوه بر دسترسی آسان، هزینه ها را به شدت کاهش می دهد.
پخت یکسان و تکرارپذیر
در فر کامبی بروج کیفیت پخت مواد غذایی در تمام مراحل پخت و در همه طبقات یکسان است و قابلیت ذخیره برنامههای پخت شخصیسازیشده وجود دارد.
کاهش مصرف روغن
فناوری پیشرفته فر کامبی بروج پخت انواع غذاها را با کمترین میزان مصرف روغن با حفظ شکل، رنگ، بافت و مواد مغذی امکان پذیر می کند.