communication-1

اطلاعات مشتری

بیمارستان امیرالمومنین
product-icon

نوع محصول

فر کامبی 10 طبقه

فر بروج در بیمارستان امیرالمومنین اصفهان

فر 10 طبقه بروج در آشپزخانه مرکزی بیمارستان امیرالمونین اصفهان، پخت غذاهای متعددی را در حجم انبوه آسان کرده است. همه ما می دانیم ارائه غذای سالم به بیماران از اهمیت زیادی برخوردار است. فر بروج به دلیل بهره گیری از تکنولوژی های پیشرفته، پخت غذا را با حفظ ریزمغذی ها و استفاده بسیار کم روغن امکان پذیر می سازد.  

بیمارستان امیرالمومنین اصفهان در سال 1369 پس از بازسازی و گسترش فضای فیزیكی در دو بخش پلی كلینیك تخصصی با زیربنای هزار مترمربع در چهار طبقه و ساختمان قدیمی با زیربنای پنج هزار مترمربع متشکل از بخش های جراحی مردان و زنان، مامایی، نوزادان، زایشگاه، اتاق عمل، واحدهای پاراكلینیكی، تاسیسات و… راه اندازی شده است.

پخت غذای سالم و باکیفیت، دغدغه مهم آشپزخانه مرکزی این بیمارستان بود. آماده کردن غذاهایی نظیر ماهی، کوکو، کتلت و… که باید در روغن فراوان با دمای بالا سرخ شوند، علاوه بر ناسالم کردن غذا و پیچیدن بوی نامطبوع روغن سوخته در فضای آشپزخانه، هزینه های خرید روغن و سیستم تهویه را افزایش می داد.

فر کامبی بروج با ایجاد حرارت یکنواخت در کابین و برخورداری از بخار سه گانه، پخت انواع غذاها به ویژه غذاهای سرخ کردنی نظیر شنیتسل، ماهی، انواع کوکو، سیب زمینی خلالی، ناگت و… را در این آشپزخانه با میزان کمی روغن امکان پذیر می کند.

اصلاح روش پخت به کمک تجهیزات آشپزخانه صنعتی مدرن مانند فر کامبی بروج، مصرف روغن را به حداقل رسانده است و غذای سالم با حفظ مواد مغذی ارائه می کند.

پخت غذاهای بخارپز با فر بروج

برای بیمارانی که حتما باید از رژیم های خاص غذایی پیروی کنند، غذاهای بخارپز گزینه بسیار مهمی محسوب می شود. فر بروج با وجود سیستم تولید بخار سه گانه (بخار دانه درشت، بخار دانه ریز و بخار ترکیبی) انواع پروتئین ها، سبزیجات، تخم مرغ و… را با حفظ مواد مغذی، ظاهر، بافت و رنگ ماده غذایی بخارپز می کند.  

انواع سبزیجات مانند کلم بروکلی، فلفل دلمه ای، قارچ، هویج، کدو، سیب زمینی، لوبیا سبز و… را می توان در کمترین زمان و با بهترین کیفیت در فر بروج آماده و برای دورچین غذا از آن استفاده کرد.

طبخ کوکو سبزی با مقدار کم روغن

کوکو سبزی از آن دسته غذاهای خوشمزه ای است که معمولا سلامت آن به دلیل مصرف زیاد روغن و جذب آن از بین می رود. با فر بروج می توان کوکو سبزی را با مقدار بسیار کم روغن و بدون نظارت مداوم آشپز آماده کرد.

پخت چند مرحله ای کوکو سبزی شامل بخار ترکیبی و گریل علاوه بر حفظ رنگ سبزی و مواد مغذی، باعث می شود کوکو بدون نیاز به مصرف روغن زیاد، مغزپخت و خوش رنگ شود.

یکی از مهم ترین قابلیت های فر بروج، پخت همزمان چند غذای مختلف به شرط یکسان بودن روش پخت است. هیچ نگرانی ای بابت ترکیب بوی غذاها با یکدیگر وجود ندارد! سیستم مکش خودکار دستگاه با خارج کردن دود و بوها از فضا، از اختلاط بوی غذاهای مختلف جلوگیری می ‌کند.

شستشوی خودکار

همواره شستشوی دستگاه های پخت و پز در پایان روز برای پرسنل آشپزخانه کار سخت و طاقت فرسایی است. فر بروج با ارائه شستشوی خودکار و مقرون به صرفه به دلیل صرفه جویی در مصرف آب و استفاده از مایع شستشو به جای قرص، کار افراد را آسان کرده است.

فقط کافی است پس از اتمام کار پخت و پز و خنک شدن دستگاه، بر اساس کثیفی آن نوع شستشو را انتخاب و یک دکمه را لمس کنید تا صبح روز بعد  دستگاه را تمیز و پاکیزه تحویل بگیرید.