فر بروج در دانشگاه علامه طباطبایی

دانشگاه علامه طباطبائی به ‌عنوان تنها دانشگاه تخصصی علوم انسانی و اجتماعی کشور با 10 دانشکده و چندین پژوهشکده و مرکز پژوهشی، در 226 رشته و گرایش تحصیلی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری به تربیت دانشجو می پردازد.

در حال حاضر دانشگاه علامه طباطبائی با بیش از 500 عضو هیئت‌ علمی تمام ‌وقت، در جایگاه بزرگ‌ ترین دانشگاه تخصصی علوم انسانی کشور و به ‌عنوان دانشگاه پیشرو در دستیابی به رشد و توسعه و دانش در حوزه علوم انسانی و اجتماعی کشور شناخته می شود.

آشپزخانه مرکزی این دانشگاه روزانه حدود 4 هزار پخت دارد و در هر وعده غذایی دو تا سه منوی متنوع ارائه می دهد. فر کامبی بروج 20 طبقه برای آشپزخانه مرکزی این دانشگاه خریداری شده است تا پخت حجم انبوه انواع غذاهای ایرانی و فرنگی را برای این مجموعه آسان کند.