تزریق حباب هوا
در این روش اختراعی از طریق تزریق حباب هوای سرد بهداشتی، اکسیژن وارد آب داخل پاتیل شده، آب متلاطم و دمای آن یکنواخت میشود. این سیستم تکرار 3 تا 6 بار عملیات پخت را در آب اولیه پاتیل امکانپذیر میکند.
یک پمپ هوای فشرده تیپ بدون روغن (Oil Free) که در صنایع غذایی، پزشکی و دارویی مورد استفاده قرار میگیرد، حباب هوای کاملا بهداشتی را تولید میکند. هوای تولیدشده با استفاده از میکروفیلترهای مورد تایید سازمان غذا و دارو تصفیه شده و وارد پاتیل میشود.
تنظیم تراکم شدت حباب در پاتیل به وسیله یک شیر کنترل انجام می شود که روی پاتیل تعبیه شده است؛ بنابراین تنظیم دبی ورودی هوا در اختیار اپراتور است.