قدرتمند و کارآمد با قابلیت های بی شمار

خرید فر کامبی بروج یک سرمایه گذاری بزرگ در آشپزخانه حرفه ای است که با توجه به مزایای آن ارزشش را دارد.

از ویژگی های انحصاری این دستگاه می توان به سیستم تولید بخار سه گانه اشاره کرد.

سیستم تنظیم کیفیت بخار، سیستم کنترل رطوبت و امکانات فنی پیشرفته فر کامبی علاوه بر ارتقای کیفیت پخت، در زمان و هزینه ها به طرز چشمگیری صرفه جویی می کند.  

fani-1

سیستم تولید بخار سه گانه

فرهای کامبی از نظر سیستم تولید بخار دو دسته هستند: فرهای کامبی با مولد بخار یا بویلر (boiler) و فرهای کامبی با بخار مستقیم (direct steam).

بویلر مخزنی است که آب داخل آن با استفاده از المنت‌های حرارتی داغ شده، سپس بخار تولیدشده از آن به وسیله لوله‌هایی مجهز به سنسور کنترل دما و حجم بخار، وارد کابین می‌شود. در سیستم بخار مستقیم آب به طور مستقیم و با اسپری شدن روی المنت‌های داغ در داخل کابین به بخار تبدیل می‌شود.

کیفیت بخار هر یک از این سیستم‌ها بر کیفیت پخت غذا تاثیر مستقیم دارد. غذاهای دارای بافت لطیف‌تر با بخار مستقیم (بخار دانه درشت) و غذاهای دارای بافت سفت‌تر مانند پروتئین‌ها با بویلر (بخار دانه ریز) کیفیت پخت بهتری دارند.

استفاده از بخار ترکیبی در فر کامبی بروج یکی از قابلیت‌های ثبت‌شده اختراعی در این دستگاه است که مزایای پخت استفاده از هر دو سیستم تولید بخار را به طور توامان در طیف وسیعی از غذاها ایجاد می‌کند.

فر کامبی بروج به عنوان تنها فر موجود دارنده این ثبت اختراع در جهان محسوب می‌شود.

فن-داغ

فن هوای داغ

فن هوای داغ با 6 سرعت متفاوت، دارای قابلیت دمندگی و مکندگی و پرتاب حرارت به صورت دورانی جهت یکسان‌سازی دما و پخت یکنواخت در همه طبقات دستگاه است.

سیستم مکش خودکار این فن با خروج دود و بوی غذا از اختلاط بوی غذاهای مختلف جلوگیری می کند.

در صورت باز شدن در کابین حین پخت، فن به صورت خودکار متوقف می شود. همچنین در صورت نیاز برای خنک کردن کابین مورد استفاده قرار می گیرد.

سیستم تنظیم کیفیت بخار

فر کامبی بروج مجهز به تنظیم‌کننده بخار ترکیبی، برای کنترل هوشمند بخار داخل کابین است.

این سیستم کیفیت بخار و میزان ترکیب بخار دانه ریز و بخار دانه درشت را بر اساس نوع پخت مواد غذایی با بافت‌های مختلف یا انتخاب سرآشپز حرفه‌ای برای دستیابی به بهترین نتیجه پخت تعیین می‌کند.

سیستم ثبت اختراعی تنظیم‌کننده بخار ترکیبی، قابلیت تنظیم درجه رطوبت بخار را از بسیار خشک برای پخت غذاهای با بافت متراکم‌تر تا کاملا مرطوب برای پخت ماهی و شیرینی‌ها برای کاربر فراهم می‌کند.

این سیستم به طور دائم بر اساس بازخوردهایی که از وضعیت بخار کابین، دما، فن و وضعیت غذا دریافت می‌کند، مجددا تنظیم و به‌روزرسانی می‌شود.

 استفاده از ترکیب بخار دانه ریز و بخار دانه درشت در فر کامبی بروج از تولید بخار مازاد جلوگیری کرده، در نتیجه مصرف آب کاهش پیدا می‌کند و بخار با کیفیت و کمیت مناسب سیستم پخت تامین می‌شود.

steambox_p8
بازیابی سریع دما

سرعت بازیابی دما در فر کامبی بروج به کاهش زمان پخت کمک می‌کند.

در فر کامبی 10 طبقه بروج، میانگین زمان رسیدن به دمای 220 درجه سانتی‌گراد 5 دقیقه و دمای 300 درجه سانتی‌گراد 8 دقیقه است.

سیستم گرمایش مشعل PREMIX

مشعل پیش‌آمیخته PREMIX مجهز به سیستم انحصاری است که از برگشت شعله و صدمه زدن به برنر جلوگیری می‌کند. حرارت مشعل به صورت غیرمستقیم و کنترل‌شده در کابین پخت تولید می شود.

کابین پخت

کابین پخت طوری طراحی شده که با شستشو ضایعات پخت و باکتری ‌ها کاملا از بین می رود.

یک شاور سقفی 360 درجه برای شستشوی بهتر کابین در نظر گرفته شده است.

نداشتن سطوح تیز، بُرنده و غیرقابل‌دسترس برای راحتی نظافت و جلوگیری از صدمه به اپراتور در زمان نظافت دستی، انتقال راحت پایه نگهدارنده سینی و حفاظ فن به بیرون دستگاه برای شستشو، قابلیت تعویض واشر محافظ درِ کابین و سیستم طبقاتی پرتابل قابل تعویض در زمان استفاده از سینی EN (600×400 mm) قنادی با تعویض ریل مخصوص از دیگر ویژگی های کابین پخت است.

کابین-پخت
گرم کردن غذای منجمد

سیستم بازیابی پخت (Regenerator) به صورت بازیابی کوتاه و طولانی با حجم و دمای مختلف برای انواع غذاها در فر کامبی بروج در نظر گرفته شده است.

این سیستم با امکان پخت مداوم و صرفه جویی در زمان و انرژی، جهت گرمایش مجدد غذاهای از قبل طبخ‌شده و نگهداری‌شده در سردخانه به فر کامبی بروج افزوده شده است.

سنسورهای هوشمند فوق پیشرفته

سنسور هوشمند دما و رطوبت وظیفه کنترل مداوم دما و رطوبت کابین، رنگ‌دهی به غذا، بهبود کیفیت پخت مواد غذایی، جلوگیری از سوختن و از بین رفتن مواد غذایی را بر عهده دارند.  

پراب (Probe) برای اندازه‌گیری دمای عمق غذاهای حجیم مانند استیک گوشت، مرغ‌های بریان و ماهی‌ها با تنظیم میزان پخت به صورت هوشمندانه و پخت با روش دلتا T به کمک پراب برای آرام‌پزی در دمای پایین صورت می گیرد.

سیستم کنترل رطوبت

در فر کامبی بروج رطوبت داخل کابین با استفاده از سیستم انحصاری‌ کنترل رطوبت تنظیم می‌شود.

این سیستم به کمک سنسورهای پیشرفته به طور دائم رطوبت موجود در کابین را محاسبه می‌کند؛ در صورت کاهش رطوبت، بخار با کیفیت، حجم و دمای مناسب را وارد کابین می‌کند و اگر رطوبت مازاد در کابین وجود داشته باشد از طریق دریچه خروجی آن را تخلیه می‌کند.

به لطف سیستم کنترل رطوبت، می‌توان از حداکثر ظرفیت پخت دستگاه استفاده کرد زیرا کیفیت و نتیجه پخت همیشه ثابت است. 

سیستم کنترل رطوبت با جلوگیری از تولید بیش از حد بخار، 30 درصد در مصرف آب صرفه‌جویی می‌کند.