communication-1

اطلاعات مشتری

فر بروج در پالایشگاه گاز ایلام
product-icon

نوع محصول

فر بروج 10 و 20 طبقه

فر بروج در پالایشگاه گاز ایلام

شرکت پالایش گاز ایلام واقع در 25 کیلومتری شمال غرب شهر چوار، به منظور تامین گاز مصرفی استان ایلام، سایر استان های غربی کشور و تامین خوراک پتروشیمی ایلام احداث شده و در سال 1386 مورد بهره برداری قرار گرفته است.

پالایشگاه ایلام موفقیت های چشمگیری در زمینه‌های مختلف داشته است که از آنها می توان به بومی ‌سازی برخی قطعات مورد نیاز، عدم وابستگی به محصولات خارجی، ایمنی و پیشگیری از بروز حوادث ناگوار، کاهش آلودگی‌ های زیست ‌محیطی، کسب عناوین برتر در زمینه‌ های مختلف و… اشاره کرد.

تجهیزات پخت غذای سالم در آشپزخانه شرکت پالایش گاز ایلام

شرکت پالایش گاز ایلام  دارای 3 رستوران و یک آشپزخانه مرکزی است که در تمام وعده های غذایی شامل صبحانه، ناهار، شام و وعده نیمه شبی غذاهای متنوعی به همکاران و پرسنل ارائه می دهد.

آشپزخانه مرکزی در وعده ناهار حدود 700 پرس غذا و در سایر وعده ها حدود 150 پرس غذا را آماده و برای پرسنل سرو می کند.   

مدیریت آشپزخانه مرکزی این مجموعه با دغدغه ارائه غذای سالم به پرسنل، یک فر کامبی ده طبقه بروج خریداری کرده است. افق دید مدیریت در تهیه غذای سالم با به ‌کارگیری دستگاهی که می‌ تواند غذا را با کمترین میزان روغن اما کیفیت پخت عالی بپزد، قابل تحسین است.

بهره وری بیشتر با غذای سالم

سلامت غذا مستلزم تامین سلامت مواد اولیه، روش پخت صحیح و الگوی غذایی مناسب است. غذای سالم باید با روشی طبخ شود که علاوه بر طعم و مزه خوشایند، مواد مغذی و فیبر موجود در آن از بین نرود.

حرارت زیاد هنگام سرخ کردن باعث اکسیدشدن روغن، سوختن آن و ایجاد ترکیباتی مضر می ‌شود که می ‌تواند سرطان ‌زا باشد. همچنین چربی ‌های ترانس و اشباع ‌شده خطر ابتلا به بیماری ‌های غیرواگیر نظیر امراض قلبی-عروقی، سرطان‌ها، بیماری‌های مزمن تنفسی و دیابت را افزایش می‌دهند.

بدیهی است در دوران سالمندی احتمال ابتلا به بیماری‌ های غیرواگیر متاثر از مصرف غذای ناسالم بیشتر است و در نتیجه هزینه ‌ها به‌ ویژه در بخش بهداشت و درمان به طور چشمگیری افزایش می ‌یابد. از سوی دیگر مصرف غذای ناسالم، بازده کاری پرسنل را کاهش می دهد. 

اما مصرف غذای سالم از مشکلات یادشده پیشگیری می کند. سلامت غذا که با استفاده از فر بروج تا حد زیادی تامین می شود، علاوه بر حذف هزینه ‌های احتمالی درمان ناشی از تغذیه ناسالم، بازده کاری پرسنل را در طول دوران خدمت افزایش می دهد.

آموزش کار با دستگاه

یکی از مهم‌ ترین خدمات پس از فروش بروج، آموزش کار با دستگاه و پخت غذاهای منو است که با حضور سرآشپز بروج در محل انجام می شود. انواع غذا مانند مرغ سس ‌پز، مرغ بریانی، ماهی، شنیتسل و… در آشپزخانه پالایشگاه گاز ایلام با استفاده از فر بروج پخته و سرو شد. نتیجه پخت، فراتر از حد انتظار مدیریت، سرآشپز و کمک‌آشپزها بود.    

نتایج استفاده از فر بروج

فر بروج با برخورداری از جدیدترین ترین تکنولوژی های روز دنیا، علاوه بر پخت غذای سالم و باکیفیت در مصرف روغن به طرز چشمگیری صرفه جویی می کند. کاهش مصرف روغن در کنار افزایش سرعت و ظرفیت پخت، هزینه های کلی آشپزخانه را کاهش می دهد.