• 021-58723
  • info@boruj.ir
بروج بروج
  • صفحه اصلی
  • محصولات
    • فر کامبی همه منظوره
    • فر قنادی
    • لوازم جانبی فر کامبی
    • خط پخت اتوماتیک
  • خدمات
    • لایو کوکینگ
    • پس از فروش
  • پروژه ها
  • ویدیو ها
    • آشپزی با بروج
    • رویداد ها
  • ارتباط با ما
communication-1

اطلاعات مشتری

مدرسه فرانسوی تهران ​
product-icon

نوع محصول

فر کامبی بروج ده طبقه

فر کامبی بروج در مدرسه فرانسوی تهران

مدرسه فرانسوی تهران در باغ قلهک، سال هاست به آموزش دانش آموزان خارجی و ایرانی می پردازد.

فر کامبی بروج در آشپزخانه این مدرسه بین المللی حضور دارد تا پخت انواع غذاهای فرانسوی و ایرانی را برای آنها راحت تر و به صرفه تر کند.

قابلیت های بی شمار این فر، پخت غذای سالم با کاهش قابل توجه هزینه ها را برای این مجموعه به ارمغان آورده است.

شف رستم خانی، سرآشپز مدرسه فرانسوی تهران که 5 روز در هفته با این دستگاه کار می کند، می گوید انواع غذاها نظیر شنیتسل ماهی، گراتن مرغ، گراتن سبزیجات و دسرهای پختنی را با این دستگاه به راحتی آماده می کند .

IMG_5429
IMG_5430
IMG_5428
IMG_5431
IMG_5432
IMG_5433
قبلی
بعدی

شف رستم خانی با رضایت کامل از عملکرد فر کامبی بروج و کیفیت پخت غذا در آن، اذعان دارد کار تیمشان از زمان حضور این دستگاه در آشپزخانه نصف شده است. نکته مهم دیگر کاهش چشمگیر مصرف روغن از 100 کیلوگرم به 20 کیلوگرم است. 

به گفته خانم فراهانی دستیار سرآشپز هم انواع غذا نظیر شنیتسل، کباب بختیاری، جوجه کباب، گراتن سبزیجات و سبزیجات بخارپز در فر کامبی بروج با کیفیت عالی پخته می شود. ظرفیت پخت بالای این دستگاه به طور موثری باعث صرفه جویی در زمان می شود.

 برای مثال شنیتسل را در نظر بگیرید. در هر سینی می توان حدودا 6 شنیتسل (بسته به اندازه آن) قرار داد. به این ترتیب در یک وعده پخت فر 10 طبقه، می توان 60 عدد شنیتسل آماده کرد. پخت 50 سیخ جوجه کباب و 40 کیلوگرم سبزیجات بخارپز نیز یکباره و به راحتی با این دستگاه انجام می شود. 

خدمات ما

  • لایو کوکینگ
  • آموزش
  • خدمات پس از فروش
  • فر کامبی بروج
  • خط پخت اتوماتیک برنج
  • لایو کوکینگ
  • پروژه ها
  • آموزش
تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای شرکت بروج محفوظ است