اطلاعات مشتری
نوع محصول
فر 20 طبقه بروج در شرکت پالایش نفت اصفهان
پالایشگاه اصفهان یکی از بزرگ ترین پالایشگاه های کشور است و از نظر تنوع تولید فرآوردههای نفتی رتبه نخست را میان پالایشگاه ها دارد. خوراک این مجموعه، نفت خام مارون اهواز است که پس از ورود به پالایشگاه، در مخازن مربوطه تصفیه می شود.
شرکت پالایش نفت اصفهان در کنار پالایش نفت خام و تولید فرآورده های نفتی تأمین خوراک صنایع پایین دستی (شرکت های پتروشیمی اصفهان، پتروشیمی اراک، نفت سپاهان، پالایش نفت جی و صنایع شیمیایی ایران) بر عهده دارد و در حال حاضر حدود 22 درصد از فرآورده های نفتی مورد نیاز کشور را تولید می کند.
آشپزخانه مرکزی این مجموعه با حجم پخت دو تا سه هزار پرس در وعده، یک دستگاه فر 20 طبقه بروج خریداری کرده است. فر کامبی بروج با وجود سیستم بخار سه گانه و حرارت یکنواخت در تمام طبقات، پخت انواع غذاهای سرخ کردنی نظیر کوکو، شنیتسل، ناگت، نیمرو، سیب زمینی خلالی و… را آسان کرده است.
این دستگاه با طراحی ارگونومیک و ایمن برای آشپزها و پرسنل آشپزخانه، از بروز خطرات سوختگی و آسیب های جسمی جلوگیری می کند. آشپز به نظارت مداوم در طول پخت غذا نیاز ندارد، بنابراین از زمان خود برای انجام کارهای دیگر آشپزخانه استفاده می کند.
ماهی گریل شده بدون روغن با فر کامبی بروج
در آشپزخانه پالایشگاه اصفهان روزانه حجم زیادی غذا پخت می شود. فر بروج به دلیل ایجاد حرارت یکنواخت در کابین و وجود سیستم بخار سه گانه، پخت انواع غذاها به ویژه غذاهای سرخ کردنی را با میزان کمی روغن امکان پذیر می کند.
زمان و آماده شدن به موقع غذا در آشپزخانه صنعتی بسیار اهمیت دارد. به دلیل ظرفیت بالای فر 20 طبقه بروج، در هر بار پخت می توان تعداد زیادی ماهی را به جای آنکه در تابه های پر از روغن داغ سرخ کرد، در این دستگاه گریل کرد. غذای سالم و خوشمزه که علاوه بر کیفیت بالا، هزینه روغن مصرفی را نیز کاهش می دهد.
فر بروج تنها با اشغال یک متر مربع فضا می تواند به جای تعداد زیادی اجاق گاز و دیگ که فضای بسیاری را در آشپزخانه اشغال می کنند، غذا را با روش پخت بهتر ارائه کند.
استفاده از فر کامبی بروج در آشپزخانه های صنعتی بزرگ، پخت حجم بالای غذای روزانه با منوی متنوع را آسان می کند. این محصول علاوه بر افزایش کیفیت پخت غذا و کاهش دورریز مواد غذایی، باعث صرفه جویی قابل توجه در مصرف منابع انرژی همچون گاز، برق، آب، روغن مصرفی و سایر هزینه های مجموعه ها می شود.