اطلاعات مشتری
نوع محصول
فر بروج 20 طبقه در فولاد شادگان
مجتمع فولاد شادگان واقع در ۳۵ کیلومتری جنوب شرقی این شهرستان به عنوان یکی از هشت طرح مهم فولاد کشور شناخته می شود. این مجموعه متشکل از ۲ فاز، در زمینی به مساحت ۲۵۶ هکتار ساخته شده است.
فاز نخست این مجموعه با تولید سالانه ۸۰۰ هزار تن شمش فولادی وارد مدار شده است. افزایش چند برابری تولید و راه اندازی فاز دوم کارخانه فولادسازی با هدف تولید 800 هزار تنی بیلت (شمشال)، چشم انداز گسترده شرکت فولاد شادگان است.
آشپزخانه مجتمع فولاد شادگان روزانه برای 2 هزار نفر غذا پخت می کند. حدود 500 پرس برای پرسنل مجموعه و مابقی برای کارکنان پروژه های اطراف به صورت غذای بیرون بر آماده می شود.
برای تولید این حجم غذا در فضای کوچک آشپزخانه مجتمع، خرید دستگاه های خط پخت اتوماتیک برنج و فر بروج پیشنهاد شد. این دستگاه ها با اشغال فضای کم، پخت انبوه را با زحمت کمتر و صرفه جویی های بیشتر امکان پذیر می کنند.
دستگاه خط پخت اتوماتیک، تحول در شیوه پخت سنتی
از آنجایی که در مناطق جنوبی کشور از آب تصفیه شده برای پخت غذا استفاده می کنند، تامین و مصرف آب مورد نیاز برای آشپزخانه دغدغه مهمی است. در آشپزخانه های این مناطق، مخزن آب تصفیه شده به طور روزانه شارژ می شود.
در بعضی آشپزخانه ها بالغ بر روزی 15 هزار لیتر آب مصرف می شود، اما در مجتمع فولاد شادگان به دلیل به کار گیری دستگاه خط پخت اتوماتیک، گنجایش مخزنی که در نظر گرفته شده کمتر از 10 هزار لیتر است.
راه اندازی دستگاه خط پخت اتوماتیک تک پاتیل بروج، طبخ برنج را در این آشپزخانه متحول کرده است. این دستگاه با ذخیره آب پاتیل برای تکرار عملیات پخت در مصرف آب صرفه جویی می کند.
سیستم تزریق حباب هوا در این دستگاه با اکسیژن رسانی به آب، یکنواخت کردن دمای آب کل پاتیل و عدم نیاز به کفگیر باعث می شود دانه های برنج حدود 10 تا 15 درصد بیشتر ری کنند، در نتیجه میزان برنج مصرفی کاهش می یابد.
یکی از مهم ترین مزایای حفظ آب پاتیل، عدم افزایش دمای آشپزخانه است. با این سیستم به جوشاندن مجدد آب نیاز نیست؛ در نتیجه دمای آشپزخانه بیش از حد بالا نمی رود. بنابراین هزینه های مربوط به خرید و نگهداری دستگاه های پرقدرت تهویه به شدت کاهش می یابد.
فر بروج در آشپزخانه مجتمع فولاد شادگان
یک دستگاه فر کامبی 20 طبقه بروج برای پخت انواع غذای سالم و کم روغن خریداری شد. این دستگاه با وجود پخت ترکیبی (گردش هوای داغ و بخار به صورت همزمان) طبخ غذاها را به صورت کم روغن امکان پذیر می کند. غذاهایی نظیر ماهی، شنیتسل، ناگت، انواع کوکو و کتلت، سیب زمینی خلالی و… که در روش سنتی با غوطه وری در روغن سرخ می شوند، در این دستگاه با مقدار کمی روغن آماده می شوند.
برای تهیه غذاهای رژیمی و دورچین می توان از روش بخارپز استفاده کرد. سبزیجات مختلف مانند بروکلی، هویج، قارچ، کدو سبز، سیب زمینی، فلفل دلمه ای، لوبیا سبز و… در این دستگاه با حفظ رنگ، بافت، ظاهر و مواد مغذی بخارپز می شود.
سیستم بخار سه گانه فر کامبی بروج با تولید دو نوع بخار دانه ریز و دانه درشت و کنترل هوشمند بخار ترکیبی، روش های متنوعی از پخت را در اختیار آشپز قرار می دهد. بخار دانه ریز برای پخت پروتئین های حجیم و سبزیجات و بخار دانه درشت برای پخت نان و شیرینی و غذاهایی با بافت لطیف کاربرد دارد.
ترکیب این دو نوع بخار، ویژگی انحصاری فر کامبی بروج در میان فرهای بازار است که برای آب پز کردن تخم مرغ، پخت انواع پروتئین ها، نان های حجیم و… استفاده می شود.
ایمنی پرسنل آشپزخانه با تجهیزات مدرن پخت
بر خلاف روش سنتی غوطه وری در روغن، آشپز در معرض خطر پاشیدن روغن قرار نمی گیرد. بوی روغن سوخته در فضا پخش نمی شود، بنابراین سلامت پرسنل حفظ خواهد شد.
سرخ کردن تعداد زیاد ماهی، شنیتسل، بادمجان، سیب زمینی و… در تابه های بزرگ نیاز به نظارت مداوم آشپز دارد؛ در صورتی که با پخت این غذاها در فر کامبی آشپز با ایمنی کامل، می تواند از زمان خود برای کارهای دیگر استفاده کند.
در پخت سنتی برنج با دیگ و اجاق در مرحله دانه گیری، آشپز و پرسنل به دلیل مواجهه با شعله و آب جوش مدام در معرض خطر سوختگی قرار دارند. تخلیه دیگ های بزرگ و بلند کردن آبکش های پر از برنج از نظر فیزیکی به نیروهای آشپزخانه صدمه می زند.
خط پخت اتوماتیک برنج با مکانیزه کردن مراحل پخت، وجود آبکش متحرک و کانوایر دوطبقه کار فیزیکی و زحمت پرسنل آشپزخانه را کاهش می دهد.
استفاده از دستگاه های فر کامبی و خط پخت اتوماتیک بروج در فضای کوچک آشپزخانه مجتمع فولاد شادگان، پخت دو هزار پرس غذای روزانه را آسان کرده است. این محصولات علاوه بر افزایش کیفیت خروجی، باعث صرفه جویی قابل توجه در مصرف آب، گاز، برق، برنج مصرفی، روغن و سایر هزینه های مجموعه می شود.