• 021-58723
  • info@boruj.ir
بروج بروج
  • صفحه اصلی
  • محصولات
    • فر کامبی همه منظوره
    • فر قنادی
    • لوازم جانبی فر کامبی
    • خط پخت اتوماتیک
  • خدمات
    • لایو کوکینگ
    • پس از فروش
  • پروژه ها
  • ویدیو ها
    • آشپزی با بروج
    • رویداد ها
  • ارتباط با ما
communication-1

اطلاعات مشتری

بیمارستان و زایشگاه سینا مشهد
product-icon

نوع محصول

فر کامبی بروج

پروژه بیمارستان و زایشگاه سینا مشهد

بیمارستان و زایشگاه سینا به عنوان اولین بیمارستان خصوصی استان خراسان در سال 1347 با ظرفیت 75 تخت در شهر مشهد تاسیس شد. در سال های بعد بیمارستان گسترش یافت و بخش های NICU و ICU نیز به واحدهای بیمارستانی افزوده شد.

بیمارستان و زایشگاه سینا با وجود 11 بخش تخصصی و همکاری بیش از 150 پزشک متخصص، اولین بیمارستان خصوصی استان خراسان است که توانسته گواهینامه درجه یک ارزشیابی وزارت بهداشت را دریافت کند.

این بیمارستان در برنامه توسعه 5 ساله خود قصد دارد به عنوان یکی از باکیفیت ترین بیمارستان های خصوصی شرق کشور خدمات بهداشتی و درمانی شایسته و ایمن را ارائه کند.

از این رو هیئت مدیره بیمارستان تصمیم به توسعه فضای بیمارستان گرفت و دو ساختمان جدید احداث کرد که از طریق 6 پل روگذر و 3 طبقه در زیر زمین به یکدیگر متصل می شوند.

آشپزخانه این بیمارستان، مدرن ترین آشپزخانه بیمارستانی در شرق کشور است که قابلیت پخت 6 منوی غذایی با ظرفیت 1200 پرس در هر وعده را داراست.

در طراحی آشپزخانه بیمارستان سینا بهترین خدمات فنی در تجهیز آشپزخانه، مشاوره منوی غذایی بر پایه پخت غذای سالم و راهکارهایی برای صرفه جویی های اقتصادی شامل کاهش مصرف انرژی، تعداد پرسنل آشپزخانه و هزینه روغن ارائه شده است.

Hs-Sina-Mashhd-3
Hs-Sina-Mashhd-4
Hs-Sina-Mashhd-5
Hs-Sina-Mashhd-1
Hs-Sina-Mashhd-2
قبلی
بعدی

فر کامبی بروج، تحقق غذای سالم

حضور فر کامبی بروج به عنوان مهم ترین تجهیزات پخت غذای سالم در آشپزخانه بیمارستان سینا پخت انواع غذای سالم را امکان پذیر ساخته است. با این دستگاه انواع ماهی گریل و بخارپز، استیک مرغ، شنیتسل، ناگت، جوجه کباب، کباب تابه‌ای، پیتزا، کوکو سبزی، کوکو سیب‌زمینی، کتلت و… با روغن بسیار کم برای بیماران و پرسنل آماده می‌شود.

بسیاری از غذاها مانند شنیتسل، ناگت، کتلت، کوکوها و… که به طور معمول به روش غوطه وری در روغن سرخ می شوند با استفاده از این دستگاه با کمترین میزان روغن در حد چند اسپری آماده می شوند.

فر کامبی با برخورداری از پیشرفته ترین تکنولوژی پخت و امکان پخت ترکیبی گریل و بخار، ریزمغذی ها، رنگ و بافت مواد غذایی را حفظ کرده و غذایی سالم اما خوشمزه ارائه می دهد.

این دستگاه با امکان پخت چندین غذا به طور همزمان، ضمن افزایش چشمگیر ظرفیت پخت ارائه منوی غذایی متنوع را در برنامه غذایی بیمارستان امکان پذیر می کند.

فر کامبی بروج با ایجاد صرفه‌جویی حداکثری در مصرف روغن و سایر منابع انرژی و افزایش سرعت و ظرفیت پخت، بسیار اقتصادی است و هزینه خود را در مدت کوتاهی جبران می‌کند.

بروج با وجود کارشناسان فنی و نیز پیشرفته ترین ابزار و تجهیزات، همراه همیشگی مشتریان در حمایت و پشتیبانی خدمات موثر حین و پس از فروش انواع فر کامبی بروج است.

خدمات ما

  • لایو کوکینگ
  • آموزش
  • خدمات پس از فروش
  • فر کامبی بروج
  • خط پخت اتوماتیک برنج
  • لایو کوکینگ
  • پروژه ها
  • آموزش
تمامی حقوق مادی و معنوی این وب سایت برای شرکت بروج محفوظ است