communication-1

اطلاعات مشتری

دانشگاه علوم پزشکی مشهد
product-icon

نوع محصول

خط پخت اتوماتیک برنج

پروژه دانشگاه علوم پزشکی مشهد

دانشگاه علوم پزشکی مشهد یکی از بزرگ ترین و بهترین دانشگاه های کشور است که با وجود دانشکده ها، بیمارستان ها، مراکز تحقیقاتی، شبکه های بهداشت و درمان و… به افراد زیادی خدمات بهداشتی درمانی ارائه می کند.

آشپزخانه بزرگ این مجموعه با ظرفیت پخت 800 تا 1200 پرس در هر یک از وعده های ناهار و شام برای پخت برنج از دستگاه خط پخت اتوماتیک دو پاتیل بروج استفاده می کند.

خط پخت اتوماتیک برنج بروج مجهز به سیستم حباب ساز با قابلیت حفظ آب پاتیل، تکرار عملیات پخت را از 3 تا 6 بار در آب اولیه امکان پذیر می سازد.

مشکلات پخت سنتی

پخت برنج به صورت سنتی با دیگ و اجاق در هر وعده مقدار زیادی آب را هدر می دهد. جوشاندن آب دیگ های بزرگ میزان زیادی گاز مصرف می کند. گرمای هوای آشپزخانه ناشی از شعله های زیاد، برای تهویه به اگزاست پرقدرت نیاز دارد؛ بنابراین مصرف برق نیز افزایش پیدا می کند.

آشپزخانه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با به‌ کارگیری خط پخت اتوماتیک برنج بروج، بسیاری از مشکلات پخت سنتی را حل کرده است.

با استفاده از این دستگاه به دلیل حفظ آب پاتیل، دمای آشپزخانه بالا نمی رود. حفظ آب پاتیل با دمای مناسب به جای دورریز، باعث صرفه جویی چشمگیر در مصرف آب و گاز می شود.

مکانیزه بودن دستگاه خط پخت نفرساعت نیروی انسانی را نیز کاهش می دهد. علاوه بر آن آشپز و کمک آشپزها در فرآیند پخت در معرض شعله و آب جوش قرار نمی گیرند و ضمن حفظ ایمنی، کار بدنی آنها نیز کمتر خواهد بود.   

پلوهای مخلوط

پخت انواع پلوهای مخلوط مانند عدس پلو، لوبیا پلو، سبزی پلو، باقالی پلو و… و همچنین ماکارونی با استفاده از این دستگاه در آشپزخانه دانشگاه علوم پزشکی مشهد به راحتی انجام می ‌شود. برای پخت پلوهای مخلوط، مواد مورد نظر به برنج دانه‌گیری شده که روی کانوایر در حال حرکت است اضافه می‌شود تا به ظروف بن‌ماری جهت دم‌آوری منتقل شود.

صرفه جویی ها

پخت برنج انبوه به صورت مکانیزه علاوه بر تامین ایمنی و خستگی کمتر کارکنان، در مصرف آب، گاز، برنج مصرفی، هزینه سیستم تهویه و… به میزان زیادی صرفه ‌جویی می ‌کند.

پخت برنج با وجود سیستم حباب ساز باعث افزایش 10 تا 15 درصدی ری دانه ها شده، در نتیجه میزان برنج مصرفی کاهش پیدا می کند.