communication-1

اطلاعات مشتری

رستوران هانتر
product-icon

نوع محصول

فر کامبی بروج

پروژه رستوران هانتر

رستوران هانتر در بهمن ماه 1399 افتتاح شد. این رستوران واقع در سعادت آباد تهران، بلوار دادمان، خیابان فخار مقدم برای علاقه مندان به غذاهای شکاری، انواع استیک ها، خوراک های گوشتی و سالادهایی با سس های مخصوص را ارائه می کند.

رستوران هانتر با فضایی متناسب با نامش یعنی «شکارچی» طراحی و اجرا شده است. حتی لباس آشپز و گارسون های رستوران دارای طرح چریکی است که یادآور لباس شکارچیان است. در سردر رستوران و دیوارهای داخلی طرح سر گوزن نقش بسته تا همه چیز برای شکار بهترین مزه ها فراهم باشد.

در آشپزخانه هانتر برای پخت غذاهای متنوع و منحصر به فرد از مدرن ترین تجهیزات آشپزخانه صنعتی نظیر فر کامبی بروج استفاده می شود. سرآشپز این مجموعه انواع پخت ها را با این دستگاه انجام می دهد.

غذاهای پرطرفدار هانتر که با فر کامبی پخته می شوند

لگ اسموکی: یکی از غذاهای خوشمزه ای که در این رستوران با فر کامبی آماده می شود، لگ اسموکی است. لگ اسموکی شامل 4 عدد ساق مرغ دودی شده است که با پخت ترکیبی زغال، فر کامبی و سس جامبو دودی آماده می شود.

فر کامبی علاوه بر پخت با گردش هوای داغ (کانوکشن) و بخار، دارای پخت ترکیبی است که باعث می شود انواع گوشت ها بدون جمع شوندگی و از دست دادن آب داخل بافت گوشت به خوبی پخته شوند.

کالف ریبز: از دیگر غذاهای پردرخواست این رستوران، کالف ریبز است که با فر کامبی پخته می شود. این غذا شامل 500 گرم دنده گوشت گوساله مزه دار شده است که حدود 4 تا 5 ساعت در فر کامبی پخت اولیه خود را انجام می دهد و در هنگام سرو برای مشتری روی آن به مدت 20 دقیقه رست می شود.

پخت گوشت گوساله در این غذا به حدی می رسد که به راحتی از استخوان جدا می شود. به طور معمول زمانی که گوشت با روش های دیگر پخته می شود، بخشی از مواد مغذی آن از دست می رود، اما با روش پخت ترکیبی فر کامبی، تمام ویتامین ها و املاح در انواع پروتئین حفظ می شود.

کبک کامل: کبک یکی دیگر از غذاهای لذیذ رستوران هانتر است که با پخت ترکیبی زغال و فر کامبی همراه با سیب زمینی و سبزیجات با سس تند اسموکی برای مشتریان سرو می شود. از آنجایی که گوشت کبک مقداری سفت و دیرپز است، با استفاده از پخت ترکیبی گریل و بخار فر کامبی به طور مطلوبی می پزد.

رستوران هانتر از روش های جدید برای پخت غذاهایش بهره می برد تا تفاوت ایجاد کند. در منوی این رستوران غذاهایی که با فر کامبی پخته می شوند، قید شده است.

در کنار غذاهای متنوع، سالادهای جدید با سس های دودی و متفاوت سرو می شود. سبزیجاتی که کنار استیک و سایر خوراک ها سرو می شود با حالت بخار فر کامبی بخارپز می شوند. پخت سبزیجات با تجهیزات پخت غذای سالم باعث حفظ ریزمغذی ها، رنگ و بافت آنها شده، در نتیجه علاوه بر ظاهر زیبا طعم فوق العاده ای دارند.