اطلاعات مشتری
نوع محصول
پروژه ساختمان مرکزی وزارت نفت
آشپزخانه بزرگ ساختمان مرکزی وزارت نفت با خرید محصولات بروج شامل فر کامبی 20 طبقه، دستگاه خط پخت اتوماتیک دو پاتیل و فر دم کن برنج، سرعت و کیفیت پخت غذا را متحول کرده است.
پخت برنج قبل از خرید دستگاه خط پخت اتوماتیک برنج با دیگ های صنعتی انجام می شد. خط پخت اتوماتیک با وجود سیستم حفظ آب پاتیل برای تکرار عملیات پخت و همچنین سیستم تزریق حباب هوا در آب، علاوه بر صرفه جویی های بسیار، برنج را با کیفیت مثال زدنی پخت می کند.
مکانیزه شدن پخت برنج با دستگاه خط پخت اتوماتیک، کار پرسنل آشپزخانه وزارت نفت را آسان کرده و ایمنی آنها را در برابر شعله و آب داغ افزایش داده است.
برنج پس از دانه گیری در دستگاه خط پخت برای ادامه پخت و مرحله دم، داخل فر دم کن گذاشته می شود که برنج را در دو فاز بخار خیس و بخار خشک فرآوری می کند. طعم و ظاهر برنجی که در دستگاه دم کن آماده می شود، ذائقه همه افراد را راضی می کند.
فر بروج در آشپزخانه پالایشگاه نهم شرکت مجتمع گاز
فر کامبی بروج با وجود سیستم بخار سه گانه و حرارت یکنواخت در تمام طبقات، پخت انواع غذاهای سرخ کردنی مانند شنیتسل، ناگت، سیب زمینی خلالی، ماهی و غذاهای کبابی نظیر همبرگر، جوجه کباب و کباب کوبیده را آسان کرده است.
قبل از خرید فر کامبی در آشپزخانه وزارت نفت، سرخ کردن غذاها به شیوه غوطه وری در روغن با استفاده از اجاق گازهای پلوپز زمینی انجام می شد.
حجم انبوه مواد غذایی که در تابه های پر از روغن داغ سرخ می شد، هزینه زیادی برای خرید روغن مصرفی، سیستم تهویه هوا، تعداد نیروی انسانی بیشتر، تابه و اجاق بیشتر و… به مجموعه تحمیل می کرد.
اصلاح روش پخت سنتی سرخ کردن در روغن زیاد با کمک تجهیزات آشپزخانه صنعتی مدرن مانند فر کامبی بروج، مصرف روغن در این آشپزخانه را به حداقل رسانده است و غذای سالم با حفظ مواد مغذی ارائه می کند.
انواع سینی های مورد نیاز و سایر لوازم جانبی نیز توسط این مجموعه ساختمان مرکزی وزارت نفت خریداری شده است تا بیشترین بهره وری ایجاد شود.