communication-1

اطلاعات مشتری

پروژه پتروشیمی بندر امام
product-icon

نوع محصول

فر کامبی بروج

پروژه پتروشیمی بندر امام

شرکت پتروشیمی بندر امام با مساحت حدود ۲۷۰ هکتار در استان خوزستان، شهرستان ماهشهر واقع شده است. این شرکت با ظرفیت اسمی تولید ۶/۹ میلیون تن در سال، به لحاظ حجم ظرفیت تولید و تنوع محصول، جایگاه نخست را در صنعت پتروشیمی از آن خود کرده است.

آشپزخانه پتروشیمی بندر امام به طور معمول روزی 3 هزار پرس غذا طبخ و توزیع می کند. این مجموعه پیش از به روز رسانی تجهیزات آشپزخانه خود، از دیگ های صنعتی برای پخت برنج استفاده می کرد.

خط پخت اتوماتیک برنج بروج

راه اندازی دستگاه خط پخت اتوماتیک دو پاتیل بروج طبخ برنج را در آشپزخانه پتروشیمی بندر امام متحول کرده است. این دستگاه با ظرفیت پخت 3500 پرس در ساعت، به خوبی نیاز این مجموعه را پاسخگوست.

خط پخت اتوماتیک برنج با حفظ آب پاتیل برای 3 تا 6 بار تکرار عملیات پخت در مصرف آب صرفه جویی می کند. سیستم تزریق حباب ‌هوا در این دستگاه با اکسیژن رسانی به آب، یکنواخت کردن دمای آب کل پاتیل و عدم نیاز به کفگیر باعث می شود دانه های برنج حدود 10 تا 15 درصد بیشتر ری می کنند. به این ترتیب میزان برنج مصرفی کاهش می یابد.

یکی از مزیت های حفظ آب پاتیل در دستگاه خط پخت این است که دمای آشپزخانه بالا نمی رود، زیرا به جوشاندن مجدد آب نیاز نیست؛ بنابراین برای تهویه هوا لزومی به استفاده از دستگاه های پرقدرت تهویه و مخارج زیاد آن وجود ندارد.   

فر کامبی بروج در آشپزخانه پتروشیمی بندر امام

یک دستگاه فر کامبی 20 طبقه بروج برای پخت انواع غذاها در این آشپزخانه قرار دارد. این دستگاه به دلیل برخورداری از پخت ترکیبی (گردش هوای داغ و بخار به صورت توام) طبخ بسیاری از غذاها را به صورت کم روغن امکان پذیر می کند. غذاهایی نظیر ماهی، شنیتسل، ناگت، انواع کوکو و کتلت، سیب زمینی خلالی و… که در روش سنتی با غوطه وری در روغن سرخ می شوند، در این دستگاه با مقدار کمی روغن آماده می شوند.

در این مجموعه برای تهیه غذاهای رژیمی و دورچین، سبزیجات مختلف مانند بروکلی، هویج، قارچ، کدو سبز، سیب زمینی، فلفل دلمه ای، لوبیا سبز و… را در فر بروج بخارپز می کنند. سبزیجات بخارپز شده رنگ، بافت، ظاهر و مواد مغذی خود را حفظ می کند.

سیستم بخار سه گانه فر کامبی بروج با تولید بخار دانه ریز، بخار دانه درشت و کنترل هوشمند بخار ترکیبی، روش های متنوعی از پخت را در اختیار آشپز قرار می دهد. بخار دانه ریز برای پخت پروتئین های حجیم و سبزیجات و بخار دانه درشت برای پخت نان و شیرینی و غذاهایی با بافت لطیف کاربرد دارد.

ترکیب این دو نوع بخار، ویژگی انحصاری فر کامبی بروج است که برای پخت انواع پروتئین ها، نان های حجیم، آب پز کردن تخم مرغ و… مورد استفاده قرار می گیرد.

پخت غذای سالم در این آشپزخانه علاوه بر تامین سلامت پرسنل، هزینه های روغن را به شدت کاهش می دهد. فر کامبی بروج با اصلاح روش های پخت صرفه جویی های زیادی ایجاد می کند.

ایمنی پرسنل آشپزخانه با تجهیزات مدرن

پخت غذاهای سرخ کردنی به روش غوطه‌وری در روغن، مشکلات زیادی در آشپزخانه به همراه دارد. آشپز در معرض خطر پاشیدن روغن داغ قرار می گیرد. بوی روغن سوخته تمام فضا را پر می کند و استشمام آن به سلامت پرسنل ضرر می زند.

سرخ کردن تعداد زیاد ماهی، شنیتسل، بادمجان، سیب زمینی و… در تابه های بزرگ نیاز به نظارت مداوم آشپز دارد؛ در صورتی که با پخت این غذاها در فر کامبی آشپز با ایمنی کامل، می تواند از زمان خود برای کارهای دیگر استفاده کند.

در پخت سنتی برنج با دیگ و اجاق در مرحله دانه گیری، آشپز و پرسنل به دلیل مواجهه با شعله و آب جوش مدام در معرض خطر سوختگی قرار دارند. تخلیه دیگ های بزرگ و بلند کردن آبکش های پر از برنج از نظر فیزیکی به نیروهای آشپزخانه صدمه می زند.

خط پخت اتوماتیک برنج با مکانیزه کردن مراحل پخت، وجود آبکش متحرک و کانوایر دوطبقه کار فیزیکی و زحمت پرسنل آشپزخانه را کاهش می دهد.  

استفاده از دو دستگاه فر کامبی و خط پخت اتوماتیک بروج علاوه بر ارتقای کیفیت نهایی پخت، باعث صرفه ‌جویی قابل توجه در مصرف آب، گاز، برق، برنج مصرفی و سایر هزینه ‌های مجموعه می ‌شود.