اطلاعات مشتری
نوع محصول
پروژه پتروشیمی مرودشت شیراز
شركت پتروشيمی شيراز اولين واحد توليدی صنايع پتروشيمی ايران است که به منظور توليد کودهای شيميايی ازته در سال 1342 آغاز به کار کرد.
اين شركت با وسعت تقریبی 300 هکتار در 45 کيلومتری شهر شيراز و در نزديکی مرودشت واقع شده است و با تولید سالانه 677،000 تن آمونياك و 1،073،000 تن اوره، نقش مهمی در تامين نيازهای كشور و همچنين عرضه به بازارهای جهانی ایفا می کند. در حال حاضر ظرفيت اسمی واحدهای توليدی شركت پتروشيمی شيراز برابر با 3،284،720 تن در سال است.
آشپزخانه این شرکت با خرید تجهیزات مدرن آشپزخانه صنعتی به روز رسانی شده است تا خدمات بهتری را به مدیران و پرسنل محترم ارائه کند.
یکی از مهم ترین تجهیزات، فر کامبی بروج است که پخت انواع غذاها را با صرفه جویی در مصرف منابع انرژی و مواد غذایی امکان پذیر می سازد.
مزایای فر کامبی بروج برای سازمان های بزرگ
آماده کردنِ به موقع غذا در سازمان های بزرگ از اهمیت زیادی برخوردار است. فر کامبی مجهز به تکنولوژی های پیشرفته روز دنیا، سرعت و ظرفیت پخت غذاها را افزایش می دهد و دیگر نگرانی درباره دیر حاضر شدن غذا وجود ندارد
کاهش زمان پخت
فر بروج به دلیل برخورداری از سه روش پخت، کنترل هوشمند بخار سه گانه، سیستم کنترل طبقات و حذف فرآیندهای اضافه پخت به میزان قابل توجهی زمان پخت را کاهش می دهد.
افزایش سرعت و ظرفیت پخت
کاهش زمان پخت به طور مستقیم با افزایش سرعت تولید ارتباط دارد. در یک فر کامبی 10 طبقه می توان در یک بار پخت، 100 عدد ران مرغ سس پز یا 150 عدد شنیتسل مرغ یا 80 کوکو و کتلت یا 20 پیتزا و… را آماده کرد. وجود دمای یکنواخت در همه طبقات فر باعث می شود تمام غذاها به طور یکسان پخت شوند.
کاهش نیروی انسانی
پخت غذا با فر کامبی به نظارت دائم آشپز، چرخاندن قطعات مواد غذایی یا جا به جا کردن سینی نیاز ندارد؛ بنابراین به پرسنل کمتری در آشپزخانه نیاز است.
پخت یکسان و تکرارپذیر
در فر کامبی بروج کیفیت پخت مواد غذایی در تمام مراحل پخت و در همه طبقات یکسان است و قابلیت ذخیره برنامه های پخت شخصی سازی شده وجود دارد. این مزیت باعث می شود کیفیت پخت غذاها همیشه یکسان باشد.
کاهش مصرف روغن
فناوری پیشرفته فر کامبی بروج پخت انواع غذاهای بخارپز و غذاهای سرخ کردنی نظیر شنیتسل، ناگت، سیب زمینی خلالی، انواع کوکو و کتلت را با کمترین میزان مصرف روغن با حفظ شکل، رنگ، بافت و مواد مغذی امکان پذیر می کند.
شستشوی خودکار دستگاه
شستشوی خودکار فر کامبی بروج با سیکل بسته آب انجام می شود که با کنترل میزان مصرف آب، 50 درصد در مصرف آب نسبت به شستشوی سنتی صرفه جویی می کند.
در این دستگاه امکان شستشو با مایع شوینده علاوه بر قرص فراهم شده است. مایع شوینده در مقایسه با قرص از قیمت مقرون به صرفه تری برخوردار است. دسترسی آسان به مایع شوینده و امکان رسوب گیری با مواد ارگانیک مانند سرکه سفید، هزینه ها را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.
آشپزخانه شرکت پتروشیمی شیراز با استفاده از یک دستگاه فر کامبی 20 طبقه و یک دستگاه فر کامبی 10 طبقه بروج، بخش بزرگی از پخت غذاهای خود را انجام می دهد.