communication-1

اطلاعات مشتری

بیمارستان بهبود تبریز
product-icon

نوع محصول

فر کامبی 10 طبقه

فر 10 طبقه بروج در بیمارستان بهبود تبریز

بیمارستان بهبود یک مرکز درمانی تخصصی و فوق تخصصی با سی سال سابقه و حضور بیش از ۲۰۰ نفر از پزشکان مجرب زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی تبریز فعالیت می کند.

واحد تغذیه و آشپزخانه این بیمارستان، مسئولیت تهیه غذای وعده های صبحانه، ناهار و شام بیماران و همراهان بیماران و پرسنل بیمارستان را بر عهده دارد.

پرسنل این واحد با گذراندن دوره های آموزشی آشپزی و هتل داری معتبر، زیر نظر کارشناس تغذیه بیمارستان، طبق برنامه تعیین شده ماهانه، به پخت و پز غذای روزانه می پردازند.

از آنجا که فر کامبی بروج مجهز به تکنولوژی روز دنیا و سیستم بخار سه گانه است، پخت غذای رژیمی در حجم بالا را با حفظ مواد مغذی و طعم بی نظیر امکان پذیر می کند.

آماده کردن غذاهایی نظیر ماهی، کوکو، کتلت و… که باید در روغن فراوان با دمای بالا سرخ شوند، علاوه بر ناسالم کردن غذا برای بیماران و پیچیدن بوی نامطبوع روغن سوخته در فضای آشپزخانه، هزینه های خرید روغن و سیستم تهویه را افزایش می دهد.

یک دستگاه فر کامبی بروج 10 طبقه در آشپزخانه بیمارستان بهبود با ایجاد حرارت یکنواخت در کابین و برخورداری از بخار سه گانه، پخت انواع غذاها به ویژه غذاهای سرخ کردنی نظیر شنیتسل، ماهی، انواع کوکو، سیب زمینی خلالی، ناگت و… را با میزان کمی روغن امکان پذیر می کند.

پخت کوکو سبزی رژیمی

کوکو سبزی جزو غذاهای خوشمزه ای است که معمولا سلامت آن به دلیل مصرف زیاد روغن و جذب آن از بین می رود. به همین دلیل معمولا در منوی بیمارستان لحاظ نمی شود. با فر بروج می توان کوکو سبزی را با مقدار بسیار کم روغن و به صورت رژیمی برای بیماران آماده کرد.

پخت چند مرحله ای کوکو سبزی شامل بخار ترکیبی و گریل علاوه بر حفظ رنگ سبزی و مواد مغذی، باعث می شود کوکو بدون نیاز به مصرف روغن زیاد، مغزپخت و خوش رنگ شود.

پخت غذاهای بخارپز با فر بروج

برای بیمارانی که حتما باید از رژیم های خاص غذایی پیروی کنند، غذاهای بخارپز گزینه بسیار مهمی محسوب می شود. فر بروج با وجود سیستم تولید بخار سه گانه (بخار دانه درشت، بخار دانه ریز و بخار ترکیبی) انواع پروتئین ها، سبزیجات، تخم مرغ و… را با حفظ مواد مغذی، ظاهر، بافت و رنگ ماده غذایی بخارپز می کند. 

انواع سبزیجات مانند کلم بروکلی، فلفل دلمه ای، قارچ، هویج، کدو، سیب زمینی، لوبیا سبز و… را می توان در کمترین زمان و با بهترین کیفیت در فر بروج آماده و برای دورچین غذا از آن استفاده کرد.