با یک دستگاه فر 10 طبقه بروج، در آشپزخانه پالایشگاه نهم فاز 12 پارس جنوبی روزانه غذاهای متنوعی آماده می شود. فر کامبی بروج با وجود سیستم بخار سه گانه و حرارت یکنواخت در تمام طبقات، پخت انواع غذا در حجم انبوه را با بهترین کیفیت و صرفه جویی در هزینه ها امکان پذیر می سازد.
سرآشپز بروج با حضور در آشپزخانه این شرکت، پخت مرغ سوخاری، سیب زمینی خلالی، ماهی، مرغ بریانی و ماهی کباب را انجام داد. همه این غذاها با مقدار بسیار کم روغن و کیفیت مثال زدنی پخت آماده شدند.
یکی از مهم ترین مزایای فر بروج این است که می توان در آن چند غذای مختلف از جمله مرغ، ماهی و سبزیجات را به شرط یکسان بودن روش پخت به طور همزمان آماده کرد؛ زیرا سیستم مکش خودکار این دستگاه با خارج کردن دود و بوها از فضا، از اختلاط بوی غذاهای مختلف جلوگیری می کند.
فر بروج با وجود سیستم بخار سه گانه سرعت و ظرفیت پخت غذاها را افزایش می دهد. با استفاده از این دستگاه می توان انواع غذاهای سرخ کردنی نظیر مرغ سوخاری، شنیتسل، ناگت، ماهی، سیب زمینی خلالی و حتی مواد اولیه مانند بادمجان سرخ کرده، پیازداغ و… را با روغن بسیار کم آماده کرد.
این مزیت علاوه بر ارائه غذای سالم به کارکنان که منجر به سلامت، کسب رضایت و افزایش راندمان کاری آنها می شود، هزینه خرید روغن را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.
روش بخارپز فر فروج با ارائه 3 نوع بخار دانه درشت، بخار دانه ریز و بخار ترکیبی، برای تهیه غذاهای رژیمی و دورچین بسیار ایدئال است. سبزیجات مختلف مانند بروکلی، هویج، قارچ، کدو سبز، سیب زمینی، فلفل دلمه ای، لوبیا سبز و… در این دستگاه با حفظ رنگ، بافت، ظاهر و مواد مغذی بخارپز می شود.
فر بروج به صورت ارگونومیک طراحی شده است و هنگام کار با آن فشار و آسیب جسمی به اپراتور وارد نمی شود و اپراتور در برابر خطرات احتمالی ایمن است. برنامه پخت چند مرحله ای آشپز را از خارج کردن سینی ها از فر برای روش های مختلف پخت (گریل، بخارپز و پخت ترکیبی) بی نیاز می کند.
استفاده از این دستگاه علاوه بر ارتقای کیفیت نهایی پخت، باعث صرفه جویی قابل توجه در مصرف آب، گاز، برق، مواد غذایی به ویژه روغن مصرفی شده و هزینه خرید خود را در مدت کوتاهی جبران می کند.