به طور معمول یک کیترینگ مرکزی که روزانه حجم پخت بالا و غذاهای متنوع شعبه های مختلف خود را برای وعده های ناهار و شام آماده می کند، به دلیل تامین فضای بزرگ، تعدد تجهیزات و تعداد زیاد پرسنل هزینه های زیادی دارد.
یکی از راه های کاهش هزینه در آشپزخانه های صنعتی بزرگ، استفاده از تجهیزات مدرن پخت است. فر کامبی بروج یکی از مهم ترین تجهیزات مدرن پخت است که با امکان پخت انواع غذاها در سه حالت هوای داغ، بخار و پخت ترکیبی هیچ محدودیتی در پخت گریل، بخارپز، سرخ کردن، دودی کردن، پخت نان، شیرینی و دسر باقی نمیگذارد.
این دستگاه تنها با اشغال یک مترمربع فضا، آشپزخانه کیترینگ را از تهیه چندین دستگاه پخت و پز مجزا نظیر سرخ کن، پروفر، گریل، بخارپز و… بی نیاز می کند؛ بنابراین هم در هزینه خرید تجهیزات و هم در فضای آشپزخانه صرفه جویی می شود.
با وجود فر بروج در آشپزخانه کیترینگ، می توان تمام سفارش های شعبه های مختلف را به موقع برای وعده های ناهار و شام آماده کرد، بدون اینکه تعداد زیادی پرسنل در آشپزخانه کار کنند.
پخت غذا به ویژه غذاهای سرخ کردنی مانند شنیتسل، ماهی، ناگت، سیب زمینی خلالی، پیازداغ و… در فر بروج نیاز به نظارت مداوم آشپز یا پرسنل ندارد و آنها می توانند در مدت زمانی که غذا در دستگاه در حال آماده شدن است، به کارهای مهم دیگر آشپزخانه رسیدگی کنند.
علاوه بر کاهش نیروی انسانی، کار با این دستگاه سلامت و ایمنی پرسنل را تامین می کند، زیرا برای پخت غذاها، دیگر نیاز به تابه های پر از روغن داغ و ظرف های آب جوش نیست. بنابراین آشپزخانه بیش از حد گرم نمی شود، بوی روغن سوخته در فضا نمی پیچد و پرسنل در معرض خطر سوختگی قرار نمی گیرند. همچنین به هودهای پرقدرت برای تهویه هوای آشپزخانه احتیاجی نیست.
فر بروج به دلیل برخورداری از تکنولوژی های روز دنیا و اصلاح روش های پخت، مزایای زیادی در آشپزخانه های صنعتی دارد. این مزایا در مجموع ضمن ارتقای کیفیت پخت، راحت کردن کار پرسنل، کاهش مصرف منابع انرژی نظیر آب، برق و گاز، به میزان قابل توجهی در هزینه های آشپزخانه صرفه جویی می کند.
بنابراین یک کیترینگ با وجود فر بروج، دیگر به فضای بزرگ و تعدد تجهیزات پخت نیازی ندارد. در یک فضای کوچک و با تعداد کم پرسنل می توان منوی متنوع را برای وعده های ناهار و شام آماده کرد و رضایت مشتریان را جلب کرد.