communication-1

اطلاعات مشتری

رستوران شاین سعادت آباد
product-icon

نوع محصول

فر کامبی بروج ده طبقه

فر کامبی در رستوران شاین سعادت آباد

رستوران بین المللی شاین در سعادت آباد تهران روزانه با سرو منویی فوق العاده متنوع در وعده های صبحانه، ناهار و شام پذیرای مهمانان بسیاری است.

این رستوران، آشپزخانه ای مدرن و مجهز به آخرین تکنولوژی های روز اروپا دارد که انواع غذاهای ایرانی و فرنگی را در کمترین زمان ممکن برای مهمانان سرو می کند.

آقای محسنی، مدیر رستوران شاین با اشاره به کارآمدی فر کامبی بروج بر مزایای این دستگاه نظیر پخت غذاهای مختلف به طور همزمان، صرفه جویی در مصرف روغن تا 95 درصد، حفظ ریزمغذی غذاها، کاربری آسان پنل حتی برای کمک آشپزها و کاهش هزینه های نیروی انسانی تاکید می کند.

تهیه یک صبحانه ترکیبی شامل املت سبزیجات، کوکو سبزی، شوید تخم مرغ و نیمرو به طور همزمان در فر کامبی بروج با گریل دمای 250 درجه سانتیگراد تنها 8 دقیقه زمان لازم دارد. البته نیمروها در 3 دقیقه حاضر می شود و فوری صبحانه سلف سرویس رستوران با انواع صبحانه ها شارژ می شود.

یکی از مزیت های بزرگ این دستگاه این است که برای تهیه کوکو و املت نیاز به روغن زیادی نیست و تنها اسپری کردن سینی کفایت می کند. 150 سی سی روغن به جای 3 لیتر میزان قابل تاملی است. 

در پخت کوکو سبزی، کوکو سیب زمینی، سیب زمینی سرخ کرده، جوجه کباب، ماهی و چیکن استیک میزان مصرف روغن تا 95 درصد صرفه جویی می شود.

انواع غذاها نظیر جوجه کباب، چیکن استیک، ششلیک، مرغ سس پز، ماهی، سیب زمینی سرخ کرده، سبزیجات بخارپز و… در رستوران شاین با فر کامبی بروج پخته می شود.

پخت سیب زمینی، سبزیجات و تخم مرغ با حالت بخار برای تهیه سالادهایی مانند الویه و سالاد ماکارونی بسیار در کاهش زمان آماده شدن آنها تاثیرگذار است.

عدم تغییر در رنگ و بافت سبزیجات بخارپزشده حالت بخارپز این دستگاه را متمایز کرده است.

انواع ماهی در رستوران شاین یکی از غذاهای پرطرفدار است. آقای محسنی می گوید این ماهی های خوشمزه فقط با اسپری کردن روغن روی ماهی و پخت به صورت گریل آماده می شود. فر کامبی بروج غذای سالم با حذف روغن را به مهمانان این رستوران خوشنام پیشکش می کند. 

صرفه جویی در هزینه ها

تاثیر فر کامبی در کاهش هزینه نیروی انسانی بسیار چشمگیر است. این نکته برای صاحبان کسب و کارها بسیار اهمیت دارد. برای مثال آماده کردن 200 عدد ماهی با دورچین سبزیجات در روش سنتی، به 30 نیرو در آشپزخانه نیاز دارد. اما در آشپزخانه رستوران شاین که تجهیزات مدرنی مانند فر کامبی بروج حضور دارد، 8 نفر آشپز (نه لزوما آشپز حرفه ای) می توانند تمام کارهای پخت را مدیریت کنند.

میزان سفارش جوجه کباب در اکثر رستوران ها زیاد است. شاین هم از این قاعده مستثنی نیست. در هر نوبت پخت با فر کامبی 10 طبقه بروج، 120 سیخ جوجه کباب 250 گرمی در 12 دقیقه آماده می شود. هر سینی گریل گنجایش 12 سیخ جوجه کباب را دارد. بنابراین با استفاده از این دستگاه ظرفیت پخت در مدت زمان کم افزایش می یابد.

فر کامبی بروج در رستوران شاین خیلی کارها انجام می دهد. سیب زمینی سرخ کرده که در دورچین غذاهای زیادی استفاده می شود، به جای غوطه وری در روغن داغ تنها با اسپری کردن یک قاشق روغن آماده می شود. آشپز سیب زمینی های نیمه آماده را در سینی توری ریخته و کمی روغن روی آنها اسپری می کند. سپس سینی ها در فر 208 درجه سانتیگراد به مدت 12 دقیقه قرار می گیرند تا سیب زمینی ترد و خوشمزه حاضر شود. علاوه بر این، دیگر از بوی روغن سوخته و گرمای زیاد اجاق گاز در آشپزخانه خبری نیست.  

در پایان یک روز شلوغ کاری در شاین و پخت انواع غذاها در فر کامبی بروج، تنها با لمس دکمه شستشو، دستگاه به طور خودکار خودش را می شوید و برای روز بعد آماده می شود.