communication-1

اطلاعات مشتری

فولاد سنگان
product-icon

نوع محصول

فر کامبی 10 طبقه

فر کامبی بروج در آشپزخانه فولاد سنگان

شرکت صنایع معدنی فولاد سنگان با هدف تولید پایدار بخشی از گندله مورد نیاز شرکت فولاد مبارکه اصفهان در سال 1394 در استان خراسان رضوی تاسیس شد. در حال حاضر کارخانجات تولید گندله و کنسانتره این شرکت به ظرفیت اسمی هرکدام 5 میلیون تن در سال در حال بهره برداری است.

کارخانجات این مجموعه عظیم شامل دو کارخانه کنستانتره هر یک به ظرفیت 2.5 میلیون تن و یک کارخانه گندله سازی به ظرفیت 5 میلیون تن، در زمینی به وسعت یکصد و پنجاه هکتار ساخته شده است.

مجموعه فولاد سنگان علاوه بر ساختمان های صنعتی و پایل های سنگ و گندله دارای ساختمان های اداری، مهمانسرا، مسجد، رستوران، آتش نشانی، بهداری، مرکز آموزش، انبارهای مورد نیاز، تعمیرگاه سبک و سنگین و… نیز است.

تحول روش پخت سنتی با فر کامبی بروج

آشپزخانه مجتمع فولاد سنگان از سال تاسیس این مجموعه یعنی سال 1394 به صورت کاملا سنتی طراحی شده و مشغول به کار بوده است.

در سال 1398 مدیران این مجموعه به دلیل نارضایتی از کیفیت پخت غذا، تصمیم گرفتند از روش های نوین پخت و ابزارهای مدرن پخت و پز استفاده کنند. از این رو شرکت پرشیا استیل کار مشاوره تخصصی در این خصوص را آغاز کرد.

با استفاده از تجهیزات صنعتی جدید، نظیر فر کامبی بروج می توان روش های نوین پخت را با روش های سنتی و غوطه وری در روغن جایگزین کرد و روش های قدیمی پرهزینه و غیرسالم را از سیستم آشپزخانه حذف کرد.

ظرفیت پخت آشپزخانه مجتمع فولاد سنگان حدود 1500 پرس غذا در روز است. برای این مجموعه دو دستگاه فر کامبی 10 طبقه خریداری شده است.

یکی از دستگاه ها برای منوی دوم رستوران که شامل غذاهای رژیمی است، در نظر گرفته شده است. دستگاه دیگر برای برنامه پخت رستوران مدیران ارشد مجموعه مورد استفاده قرار می گیرد.

ارتقای کیفیت غذا با پخت ترکیبی

فر بروج با وجود پخت ترکیبی (گردش هوای داغ و بخار به صورت همزمان) طبخ غذاها را به صورت کم روغن یا حتی بدون روغن امکان پذیر می کند. غذاهایی نظیر ماهی، شنیتسل، ناگت، انواع کوکو و کتلت، سیب زمینی خلالی و… که در روش سنتی با غوطه وری در روغن سرخ می شوند، در این دستگاه با مقدار کمی روغن آماده می شوند.

برای تهیه غذاهای رژیمی و دورچین می توان از روش بخارپز استفاده کرد. سبزیجات مختلف مانند بروکلی، هویج، قارچ، کدو سبز، سیب زمینی، فلفل دلمه ای، لوبیا سبز و… در این دستگاه با حفظ رنگ، بافت، ظاهر و مواد مغذی بخارپز می شود.

سیستم بخار فر کامبی بروج با تولید دو نوع بخار دانه ریز و دانه درشت و کنترل هوشمند بخار ترکیبی، روش های متنوعی از پخت را در اختیار آشپز قرار می دهد. بخار دانه ریز برای پخت پروتئین های حجیم و سبزیجات و بخار دانه درشت برای پخت نان و شیرینی و غذاهایی با بافت لطیف کاربرد دارد.

ترکیب این دو نوع بخار، ویژگی انحصاری فر کامبی بروج در میان فرهای بازار است که برای آب پز کردن تخم مرغ، پخت انواع پروتئین ها، نان های حجیم و… استفاده می شود.

ایمنی و راحتی پرسنل آشپزخانه با فر بروج

یکی از دغدغه های مهم مدیریت آشپزخانه، تامین ایمنی پرسنل است. در روش پخت سنتی، آشپز و کمک آشپز همواره در معرض سوختگی با روغن داغ یا آب جوش هستند.

آشپزی که با فر بروج کار می کند، بر خلاف روش سنتی غوطه وری در روغن در معرض خطر پاشیدن روغن قرار نمی گیرد. بوی روغن سوخته در فضا پخش نمی شود، بنابراین سلامت پرسنل حفظ خواهد شد.