communication-1

اطلاعات مشتری

رستوران کارون
product-icon

نوع محصول

فر کامبی 10 طبقه

فر 10 طبقه بروج در رستوران کارون

رستوران کارون واقع در ناحیه صنعتی کارون و متعلق به شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب است. این شرکت به عنوان بزرگ‌ ترین شرکت تابع شرکت ملی نفت ایران دارای مساحتی بیش از 400 هزار کیلومتر مربع از استان بوشهر تا شمال خوزستان است و حدود 80 درصد نفت خام و 16 درصد گاز کشور را تولید می ‌‌کند.

شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب از پنج شرکت بهره‌برداری نفت و گاز تشکیل شده که بر اساس موقعیت جغرافیایی و میدان‌های اصلی شامل کارون، مارون، آغاجاری، گچساران و مسجدسلیمان است.

برای آشپزخانه رستوران کارون، یک دستگاه فر کامبی بروج 10 طبقه خریداری شده است. با استفاده از این دستگاه انواع غذاهای گریل نظیر مرغ، ماهی، استیک، سیب زمینی تنوری و… طبخ می شود. همچنین سبزیجات بخارپز برای دورچین غذا با روش پخت بخارپز دستگاه آماده می شود.

فر کامبی، فر صنعتی برای پخت غذای سالم

فرهای کامبی بروج مجهز به بخار سه‌ گانه و با امکان پخت به 3 روش گردش هوای داغ (کانوکشن)، بخار و ترکیب بخار و هوای داغ مزایای زیادی برای پخت غذای سالم دارند که از آنها می ‌توا‌ن به کاهش چشمگیر مصرف روغن، حفظ مواد مغذی و افزایش ارزش غذایی، افزایش ظرفیت پخت به دلیل سرعت در پخت، تنوع منوی غذایی، عدم نیاز به تجهیزات متعدد در آشپزخانه، کیفیت ثابت و تکرارپذیری، عدم نیاز به نظارت دائم آشپز بر پخت غذا، کاهش هزینه‌ها، صرفه‌جویی در مصرف انرژی و… اشاره کرد.

شاید این تصور وجود داشته باشد غذای بدون روغن مانند غذاهای رژیمی طعم و ظاهر مطلوبی ندارد، اما تکنولوژی پیشرفته فر کامبی بروج با تولید بخار سه گانه انواع غذاهای تنوری و بخارپز را با طعم و ظاهری عالی آماده می ‌کند. 

فر کامبی در زمینه خوراک ‌ها، انواع خوراک‌ های ایرانی را با کیفیت مورد نظر آشپز آماده می ‌کند. انواع غذاهای منوی مجموعه ها شامل ته‌ چین، لازانیا، پیتزا، مرغ مجلسی، کباب کوبیده، ماهی گریل، سیب ‌زمینی خلالی و تنوری، سبزیجات بخارپز، کوکو، کتلت، کباب تابه‌ ای و جوجه کباب با فر کامبی کیفیت پخت عالی دارند.