فر بروج در شرکت پتروشیمی نوری
شرکت پتروشیمی نوری را شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران در سال 1386 راه اندازی کرده است. این مجموعه در فضایی به مساحت 61 هکتار در حاشیه شمالی خلیج فارس به فاصله 280 کیلومتری از مرکز استان بوشهر در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس در بندر عسلویه واقع شده است.
در حال حاضر شرکت پتروشیمی نوری با ظرفیت ۴٫۵ میلیون تن در سال به عنوان یکی از بزرگ ترین تولیدکنندگان مواد آروماتیکی جهان شناخته می شود.
ظرفیت پخت روزانه آشپزخانه مرکزی این مجموعه، حدود هزار پرس غذا تعریف شده است که به وسیله یک فر کامبی 20 طبقه بروج انواع غذاهای متنوع منوی این مجموعه آماده می شود.
فر کامبی بروج با ایجاد حرارت یکنواخت در کابین و برخورداری از بخار سه گانه، پخت انواع غذاها به ویژه غذاهای سرخ کردنی نظیر شنیتسل، ماهی، انواع کوکو، سیب زمینی خلالی، ناگت و… را در این آشپزخانه با میزان کمی روغن امکان پذیر می کند.
اصلاح روش پخت به کمک تجهیزات آشپزخانه صنعتی مدرن مانند فر کامبی بروج، مصرف روغن را به حداقل رسانده است و غذای سالم با حفظ مواد مغذی ارائه می کند.
همچنین انواع سبزیجات مانند کلم بروکلی، فلفل دلمه ای، قارچ، هویج، کدو، سیب زمینی، لوبیا سبز و… را می توان در کمترین زمان و با بهترین کیفیت در فر بروج آماده و برای دورچین غذا از آن استفاده کرد.
تجهیزات پخت مدرن نظیر فر کامبی علاوه بر پخت باکیفیت غذا، صرفه جویی های بسیاری را در آشپزخانه های بزرگ صنعتی ایجاد می کنند.



