communication-1

اطلاعات مشتری

هتل شایان کیش
product-icon

نوع محصول

فر کامبی 10 طبقه

فر بروج در هتل شایان کیش

هتل پنج ستاره شایان کیش واقع در میدان ساحل، بلوار ساحل با پیشرفته ترین امکانات و تجهیزات، دارای ۱۹۲ باب فضای اقامتی و ظرفیت ۵۳۵ نفر است. وجود رستوران ها و کافی شاپ با فضای چشم‌نواز همراه با منوهای مختلف ایرانی، سنتی، دریایی، برای تامین انواع سلیقه ها و ذائقه های مختلف میهمانان عزیز در نظر گرفته شده است.

رستوران اصلی هتل با سرو صبحانه های متنوع، سلف ناهار با طبخ انواع غذاهای گوشتی، کبابی و دریایی و میز سالادبار در خدمت مسافران است. کافی شاپ و فست فود و رستوران سنتی قارچ (رستوران سنتی در محوطه باز هتل) نیز به ارائه خدمات می پردازد.

در آشپزخانه این مجموعه عظیم در کنار سایر تجهیزات آشپزخانه صنعتی، یک دستگاه فر کامبی بروج 10 طبقه خریداری شده است. انواع غذاهای فست فودی، استیک ها، غذاهای گریل، سبزیجات بخارپز برای دورچین غذاها و… با استفاده از این دستگاه آماده و برای مهمانان مجموعه سرو می شود.

در پایان پخت و پز نیز، دستگاه با گزینه شستشوی خودکار شسته شده و برای کار روز بعد آماده می شود.

استفاده از فر کامبی بروج در هتل ها چه مزایای دارد؟

فر کامبی بروج یک فر هوشمند است که با وجود سیستم سه‌ گانه بخار، انواع غذای ایرانی و فرنگی را با کمترین میزان روغن طبخ می ‌کند. این دستگاه به دلیل برخورداری از تکنولوژی‌ های روز دنیا، دارای مزایایی است که تهیه غذا در آشپزخانه حرفه ‌ای هتل ها را آسان می کند.  

از مهم ‌ترین نتایج استفاده از فر کامبی بروج برای هتل ها می توان به ارائه منوی متنوع، سرو صبحانه گرم، پخت نان، کیک و شیرینی مورد نیاز، کاهش زمان پخت و افزایش سرعت شارژ بوفه، پخت همزمان چند نوع غذا، پخت شبانه، کاهش فضای آشپزخانه، صرفه جویی در هزینه ها، حفظ مواد مغذی، نتایج پخت یکسان و تکرارپذیر، کاهش مصرف روغن، شستشوی خودکار و مقرون‌به‌صرفه و کاربری آسان با منوی فارسی اشاره کرد. 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *