فر بروج در شرکت فن آذرخش

شرکت فن آذرخش با تاکید بر تولید و طراحی سیستم های شنوایی و دستگاه های ارزیابی شنوایی، در سال 1365 تاسیس شد. این شرکت با تولید اولین سمعک داخل گوشی در خاورمیانه شهرت یافت و پس از آن با تولید و توزیع سمعک های فراهوشمند و با امکانات ویژه برای اولین بار در ایران توانست گامی در جهت بهبود کیفیت محصولات در این حوزه بردارد.

در حال حاضر فن آذرخش با بیش از 35 سال سابقه، محصولات متنوع را به صورت انحصاری با برندهای معتبر به مشتریان خود ارائه می دهد.

آشپزخانه این مجموعه روزانه برای پرسنل خود غذاهای متنوعی را پخت می کند. ارائه غذا به صورت سلف سرویس است و هر روز 5 تا 6 نوع غذا سرو می شود.

در آشپزخانه شرکت فن آذرخش در کنار سایر تجهیزات آشپزخانه صنعتی، یک دستگاه فر کامبی بروج 10 طبقه خریداری شده است. انواع غذاهای فست فودی، استیک ها، غذاهای گریل، کوکوها، مرغ مجلسی و… با استفاده از این دستگاه آماده و برای افراد سرو می شود.

فر بروج با ایجاد حرارت یکنواخت در کابین و برخورداری از بخار سه گانه، پخت انواع غذاها به ویژه غذاهای سرخ کردنی نظیر شنیتسل، ماهی، انواع کوکو، سیب زمینی خلالی، ناگت و… را با میزان کمی روغن امکان پذیر می کند.

اصلاح روش پخت به کمک تجهیزات آشپزخانه صنعتی مدرن مانند فر کامبی بروج، مصرف روغن را به حداقل رسانده است و غذای سالم با حفظ مواد مغذی ارائه می کند.

 

پخت متفاوت کوکو سبزی با مقدار کم روغن

کوکو سبزی از آن دسته غذاهای خوشمزه ای است که معمولا سلامت آن به دلیل مصرف زیاد روغن و جذب آن از بین می رود. با فر بروج می توان کوکو سبزی را با مقدار بسیار کم روغن و بدون نظارت مداوم آشپز آماده کرد.

پخت چند مرحله ای کوکو سبزی شامل بخار ترکیبی و گریل علاوه بر حفظ رنگ سبزی و مواد مغذی، باعث می شود کوکو بدون نیاز به مصرف روغن زیاد، مغزپخت و خوش رنگ شود.

یکی از مهم ترین قابلیت های فر بروج، پخت همزمان چند غذای مختلف به شرط یکسان بودن روش پخت است. هیچ نگرانی ای بابت ترکیب بوی غذاها با یکدیگر وجود ندارد! سیستم مکش خودکار دستگاه با خارج کردن دود و بوها از فضا، از اختلاط بوی غذاهای مختلف جلوگیری می ‌کند.