فر بروج در شرکت نفت ستاره خلیج فارس

شرکت نفت ستاره خلیج فارس با هدف طراحی، مدیریت، تامین منابع مالی، احداث، بهره برداری، تعمیر و نگهداری از پالایشگاه میعانات گازی در سال 1385 به ثبت رسید. این پالایشگاه مدرن ‌ترین پالایشگاه خاورمیانه است که با مساحت 730 هکتار در 25 کیلومتری غرب بندرعباس واقع شده است.

ستاره خلیج فارس به عنوان بزرگ ترین پالایشگاه میعانات گازی جهان، در حال حاضر جایگاهی استراتژیک در توازن انرژی کشور دارد و به عنوان نخستین صادرکننده بنزین ایران شناخته می شود.

تحول روش پخت سنتی با فر کامبی بروج

آشپزخانه شرکت نفت ستاره خلیج فارس از سال تاسیس این مجموعه به صورت کاملا سنتی طراحی شده و مشغول به کار بوده است.

با استفاده از تجهیزات صنعتی جدید، نظیر فر کامبی بروج می توان روش های نوین پخت را با روش های سنتی و غوطه وری در روغن جایگزین کرد و روش های قدیمی پرهزینه و غیرسالم را از سیستم آشپزخانه حذف کرد.

ظرفیت پخت آشپزخانه مجموعه حاضر حدود 3 هزار پرس غذا در وعده است. برای این مجموعه 5 دستگاه فر کامبی 20 طبقه خریداری شده است.

امکان پخت ترکیبی با فر بروج

فر بروج با وجود پخت ترکیبی (گردش هوای داغ و بخار به صورت همزمان) طبخ غذاها را به صورت کم روغن یا حتی بدون روغن امکان پذیر می کند. غذاهایی نظیر ماهی، شنیتسل، ناگت، انواع کوکو و کتلت، سیب زمینی خلالی و… که در روش سنتی با غوطه وری در روغن سرخ می شوند، در این دستگاه با مقدار کمی روغن آماده می شوند.

ایمنی و راحتی پرسنل آشپزخانه با فر بروج

یکی از دغدغه های مهم مدیریت آشپزخانه، تامین ایمنی پرسنل است. در روش پخت سنتی، آشپز و کمک آشپز همواره در معرض سوختگی با روغن داغ یا آب جوش هستند.

آشپزی که با فر بروج کار می کند، بر خلاف روش سنتی غوطه وری در روغن در معرض خطر پاشیدن روغن قرار نمی گیرد. بوی روغن سوخته در فضا پخش نمی شود، بنابراین سلامت پرسنل حفظ خواهد شد.

در روش سنتی سرخ کردن مرغ، شنیتسل، ماهی، بادمجان، سیب زمینی و… آشپز باید به طور مداوم بر فرآیند سرخ شدن نظارت کند؛ در صورتی که با پخت این غذاها در فر بروج آشپز با ایمنی کامل، می تواند از زمان خود برای کارهای دیگر استفاده کند.