فر بروج در کیترینگ سبحان
کیترینگ سبحان زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله تهران با حجم پخت روزانه 8 هزار پرس، غذاهای متنوعی را در وعده های ناهار و شام آماده می کند. این مجموعه برای پخت انواع غذاهای سرخ کردنی، گریل، ته چین، مرغ مجلسی، غذاهای بخارپز و… در آشپزخانه خود، دو دستگاه فر کامبی 20 طبقه بروج را تهیه کرده است.
پخت مرغ مجلسی با فر کامبی بروج
زرشک پلو مرغ مجلسی غذای ثابت و پراستقبال منوی همه کیترینگ محسوب می شود که با وجود فر کامبی بروج با بهترین کیفیت پخت و ارائه می شود.
پخت انبوه قطعات مرغ به روش سنتی با مصرف روغن زیاد، خطرات روغن و بخار داغ برای آشپز و پرسنل، نظارت مداوم، متغیر بودن کیفیت پخت در دفعات مختلف، تعداد زیاد نیروی انسانی، گرمای آشپزخانه و… سختی های زیادی به همراه دارد.
همچنین در روش سنتی زمان پخت مرغ حدود دو و نیم تا سه ساعت طول می کشد، بدون اینکه پخت یکنواختی در تمام ظرف وجود داشته باشد. معمولا قطعات مرغ وسط ظرف بیش از حد می پزد، اما عمق قطعات اطراف ظرف خام می ماند. بنابراین زمان بیشتری صرف می شود بدون اینکه از کیفیت پخت، رضایتی وجود داشته باشد.
پنل کنترل هوشمند فر کامبی بروج دارای قابلیت ذخیره سازی برنامه های پخت است. بنابراین هر بار برای پخت، از برنامه ثابت استفاده می شود؛ در نتیجه کیفیت پخت غذای کیترینگ همیشه یکسان است. این قابلیت به ویژه برای پخت انبوه مزیت بزرگی محسوب می شود.
ظرفیت پخت در فر کامبی به دلیل قابلیت پخت انبوه افزایش پیدا می کند. هر سینی بن ماری حدودا گنجایش 10 عدد ران مرغ را دارد، بنابراین در یک وعده پخت در فر کامبی 20 طبقه، 400 قطعه ران مرغ در مدت زمان 75 تا 80 دقیقه به طور کامل می پزد.
به کارگیری ابزار پخت مدرن نظیر فرهای کامبی در آشپزخانه های صنعتی، علاوه بر کاهش هزینه ها و تهیه غذای سالم، تجربه لذت بردن از کیفیت پخت عالی و طعم مطبوع غذا را در مدت زمان کمتر امکان پذیر می سازد.



