سمبوسه در فر کامبی بروج
سمبوسه یکی از غذاهای پرطرفداری است که معمولا در روغن فراوان سرخ می شود و روغن زیادی به خود جذب می کند. ما در آشپزخانه بروج با ابزار پخت مدرن یعنی فر کامبی، سمبوسه را با کمترین میزان روغن آماده می کنیم.
با استفاده از فر کامبی بروج می توان بسیاری از مواد غذایی سرخ کردنی مانند سیب زمینی، بادمجان، شنیتسل، ناگت، انواع کتلت و کوکو را با میزان روغن کم و بدون نیاز به نظارت مداوم آشپز آماده کرد. تکنولوژی پیشرفته این دستگاه و حرارت یکنواخت در کل کابین این امکان را فراهم می سازد.
مشکلات پخت غذاهای سرخ کردنی
برای تهیه غذاهای سرخ کردنی به طور معمول روغن در دمای بسیار بالا می جوشد و ترکیبات سمی و آسیب زا ایجاد می کند. خطر پاشیدن روغن داغ روی دست و صورت، نظارت مداوم به فرآیند سرخ شدن، گرمای محیط و بوی روغن سوخته بخشی از مشکلات پخت است که پرسنل آشپزخانه با آن سروکار دارند.
از طرف دیگر حجم زیاد روغن پس از سرخ کردن مواد غذایی قابل استفاده مجدد نیست و باید دور ریخته شود که هزینه زیادی را به آشپزخانه تحمیل می کند. تهویه هوا نیز به هودهای پرقدرت صنعتی نیاز دارد که علاوه بر گران بودن تجهیزات، مصرف برق را نیز افزایش می دهد.
راه حل
فر کامبی بروج با امکان استفاده از هوای داغ، بخار یا هر دو به صورت ترکیبی غذاهای سرخ کردنی را با میزان بسیار کم روغن آماده می کند.
برای پخت سمبوسه آنها را در سینی قرار داده و با استفاده از قلمو یا اسپری به روغن آغشته می کنیم. سپس سینی را داخل فر می گذاریم تا زمانی که سطح سمبوسه ها طلایی شود.
سمبوسه ای که داخل روغن سرخ می شود، حداقل 20 درصد جذب روغن دارد اما در فر کامبی تنها در حد چند قطره روغن کفایت می کند.
با فر بروج ظرفیت پخت در هر وعده افزایش پیدا می کند. اگر در هر سینی به طور متوسط 8 سمبوسه قراردهیم، در یک فر کامبی 10 طبقه بروج 80 سمبوسه در 15 دقیقه آماده می شود.
پخت غذاهایی نظیر سمبوسه با فر کامبی مزیت های زیادی دارد؛ هم غذای سالم تری در اختیار افراد قرار می گیرد و هم هزینه های روغن کاهش پیدا می کند. بسیاری از غذاهای سرخ کردنی را که به دلیل ناسالم بودن، هزینه روغن و زحمت زیاد آشپز از منوی سازمان ها و ادارات حذف شده، می توان با ظرفیت پخت بالا و صرفه اقتصادی بیشتر ارائه کرد.