روز جهانی همبرگر در آشپزخانه بروج

به مناسبت روز جهانی همبرگر شف شاهین رشیدی در آشپزخانه بروج دست به کار شد و یک ساندویچ همبرگر خاص و ویژه آماده کرد.

روز جهانی همبرگر در تاریخ 28 می (7 خرداد) برگزار می شود. همبرگر شاید محبوب ترین ساندویچ دنیاست که نام خود را از شهر هامبورگ آلمان گرفته است. روز جهانی همبرگر فرصتی برای همه است که صرف نظر از کالری زیاد این غذا، لذت خوردن یک برگر فوق العاده را تجربه کنند.

اگر می خواهید یک برگر خوشمزه درست کنید حتما از گوشت تازه گوساله استفاده کنید. به طور معمول برای تهیه یک همبرگر مطلوب نسبت گوشت به چربی 80 به 20 است. برای تهیه یک برگر کلاسیک گوشت چرخ کرده را با کمی نمک، فلفل سیاه و پودر سیر مخلوط می کنیم. سپس آن را با ظرافت و دقت به شکل گرد درآورده و پیش از پخت در یخچال قرار می دهیم تا سرد شود.

این نکته را در تهیه همبرگر به خاطر داشته باشید که اگر وزن برگر شما بیش از 170 گرم باشد، باید مرکز آن را کمی گود کنید تا در حین پخت پف نکند و برگر به طور یکنواخت گریل یا سرخ شود.

شف رشیدی همبرگر ویژه را با فر کامبی بروج آماده کرد. پخت برگر روی سینی گریل کراس باعث شد هم ظاهر اشتها برانگیزی داشته باشد و هم خوب و یکنواخت بپزد.

به اشتراک بگذارید

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email
Share on whatsapp

فر کامبی بروج

ارتباط با کارشناسان فروش

021-58723

مطالب مرتبط ...