کروسان نان شیرینی فرانسوی محبوب در تمام دنیا و پای ثابت همه کافه هاست. پخت کروسان به دلیل حساسیت زیاد برای بیشتر شیرینی پزها بسیار چالش برانگیز است اما فر کامبی بروج این کار حساس را آسان را کرده است.
این دستگاه کروسان را با برنامه پیش فرض در 4 مرحله فقط در مدت زمان 15 دقیقه میپزد. در هر سینی 10 عدد کروسان قرار می گیرد، بنابراین با یک دستگاه 6 طبقه می توان در هر بار پخت 60 کروسان آماده کرد.
از آنجایی که حرارت در تمام طبقات فرهای کامبی بروج یکسان و یکنواخت جریان دارد، کیفیت نان ها و شیرینی ها یکدست و عالی خواهد بود. پخت کروسان در این دستگاه مزیت بزرگ دیگری نیز دارد.
عملآوری خمیر بر عهده دستگاه است، فقط کافی است گزینه پروف را انتخاب کنید. این دستگاه شما را از تهیه دستگاه پروفر به صورت جداگانه برای پخت نان ها بینیاز می کند.